Hozzászólok Aktív témák
-
F34R
veterán
Anno volt nekem is freemail... akkor sem remekelt, nemregiben mikor meglattam hogy feltamadt eszembe se jutott, hogy regisztraljak.
A hirt olvasva, ezek utan az ember hogy bizzon egy hazai email szolgaltatoban?
Az vegkepp gaz, ha tenyleg open-source vazat hasznaltak, mert nekik ergo semmi munjajuk nem volt. -
bepken
addikt
junk mail temetőnek eddig is tökéletes volt....most meg, hogy már tudom, milyen drága volt? akkor már csak használom tovább, nem???
imádom amúgy, de tényleg....hmmm...na de....ha valaki tényleg szar levelező szolgáltatást akar látni, az regeljen magának egy citromail fiókot! (mondjuk ők még nem vettek fel támogatást, bocsi
)
╔═══ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ══╗ ╚═════════════════════ Xiaomi Mi A1 ════════════════════╝
-
fRooStzzZ
senior tag
Annak idején volt sok fiókom..
freemail, citromail, vipmail stb..
Freemail úgy kezdte, bizonyos oldalakról nem érkezett levél, meghívó stb.
Pedig nem olyan veszélyes oldalakról van szó.. (egyszervolt.hu) Szóval akkor hanyagoltam azokat, majd maradt a sok külföldi cím. Amióta van gmail, azóta azt használom, érdekes módon minden levél megérkezik.Szóval ez csak tényleg idióta regre jó, hogy a sok szemét ide jöjjön.. De annyi időt sem szánok rá, hogy reggeljek, nem hogy még használjam is.
-
h-yle
őstag
Amikor a politika beleszól az informatikába, akkor egy informatikai portálnak igenis feladata foglalkozni a kérdéssel.
Ki tudja megítélni egy megagiga állami projektről, hogy a király meztelen, ha nem azok akik értenek hozzá!? Ilyenkor nem hogy szabad, de kell is beszélni a témáról, aminek elkerülhetetlen része, az, hogy feltegyük a kérdést, erre ugyan ki és miért adott pénzt?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Sántít a hasonlat. A király ruhátlanságát pont egy olyan leplezte le, aki semmit sem értett az egészből, és nem bánta, hogy esetleg hülyének nézik.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Groot
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hasonlóan problémás pont az, hogy hol lehet hirdetni és hol nem. Ha van eladó cuccod a hardver aprón ami ugye a ph!-hoz tartozik, akkor annak a linkjét nem teheted be egy posztodba, de az aláírásodba már igen! Fuck logick.
Ezt se szabályozza egyértelműen a szabályzat.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
A PH részéről ez tök logikus. Minél több a gumiszabály, annál nagyobb a moderálásra jogosultak mozgástere. Az más kérdés, hogy mennyire korrekt gumiszabályokra hivatkozva moderálni.
Én vagyok Groot
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Persze, de a 10/16-ban írt szabály az én értelmezésemben nem zárja ki azt, hogy a megengedett helyen hirdetett termék hirdetésének a linkjét bedobjam mondjuk a termék topicjába.
Aztán felvilágosítottak róla, hogy valami megbeszélés alapján kizárja, de aláírásban mégis lehet hirdetési linket posztolni, pedig ha szigorúan vesszük a leírtakat, akkor oda sem lehetne elhelyezni ilyesmit...Nem lenne rossz 1-2 pontot konkretizálni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
MageRG
őstag
Pár kattintással elérhető, hogy a pénzt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból kapták.
Itt lehet még szemezgetni a nyertesek közül. (pl. a SWIETELSKY is nyert)
Nekem ez nagyon nem tűnik kockázati tőkének.
Ja, és az Origo/New Wave Media Group az startup?"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
dabadab
félisten
Kockázati tőke az, amikor az ember egy vállalkozásban tulajdonrészt vásárol azért, hogy ha bejön, akkor sokat nyerjen, de komoly esély van arra is, hogy elbukja (ettől lesz kockázati).
A vissza nem térítendő támogatás értelemszerűen sehogy nem lesz kockázatitőke-befektetés (illetve jelen esetben szimpla lopásnak tűnik).
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
milangfx
őstag
Hasznalja valaki ezt a hulladekot?
Nem akarok felebreszteni egy masfel eves topikot, de van par nyeremenyjatekra regisztralos meg egyeb spamfiokom itt es most nem tudom oket hasznalni.Eppen szulethetne belole egy itcafe cikk is, hogy meglegyen a public shaming ha mar elbsztunk ra 340 milliot.
Hozzászólok Aktív témák
it Ha egy tisztán magánvállalkozásról beszélnénk, szót sem érdemelne. Ám az Onbox jelentős állami támogatást kapott.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- [Re:] Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- [Re:] Máris befutott a Mi Note 10, vele együtt pedig a Note 10 Pro
- SONY LCD és LED TV-k
- Adblockerek a PH-n
- Windows 10
- [Re:] Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15, 15.6" HD, i5-8250U, MX130 - 4GB GDDR5, 16GB DDR4, 128GB SSD+1TB HDD, 6 hó. gar.
- Sony RX100
- Asus GTX 1060 3G Dual, OC. 2020.junius.24.ig Garanciális
- iPhone Xr 64GB SpaceGray * GYÁRI FÜGGETLEN * Dobozos * Garancia * 98% akksi * BESZÁMÍTOK!!!
- MACBOOK PRO 2013 late 13" MAGYAR * i5 8GB 256 GB SSD * Garancia * BESZÁMÍTOK!!!