Hirdetés
- Magyarország első szuperszonikus kutatórakétáját bocsátották fel magyar diákok
- Idén még nagyobb üzlet lehet a használt mobil
- AI segítségével készített írás az NKE műhelyében
- A Google egyértelműbb tájékoztatást vállalt az uniós hatóságok nyomására
- Négy éven belül átveszik a vezetést az elektromos járművek Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Tehat ahelyett, hogy reagalnanak az emberek igenyeire, amik miatt a fintech cegek elore tornek, inkabb kritizálnak.
-
pechman8
aktív tag
Egyre újabb megoldások jönnek, vajon kinek van fogalma arról mi sül majd ki ebből... Az tény viszont ha visszatekintünk, hogy a pénzügyi szektor gyakorlatilag azt csinál amit akar. Milliókat is nyomorba taszíthatnak anélkül, hogy fejek hullanának a porba. Ők így is úgy is megusszák. Ez aggaszt engem... Az hogy a Big Tech cégek ilyen kiváltságokat szeretnének megértem de nem értek egyet vele pedig ez lesz a vége. A számlát pedig Te fizeted meg meg én... ahogy eddig is volt.
Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.
-
opr
veterán
"Hsu szerint a 2008-as válság is arra világított rá, hogy a nem látott kockázatok nőnek és okoznak igen nagy meglepetéseket."
Nahat, En meg azt hittem, a 2008-as valsagot az okozta, hogy a kockazatokat direkt elrejtettek bondokban, es hihetetlen felelotlen modon, kockazatokra nagyivben szarva hiteleztek kutyanak-macskanak, konkretan azok a cegek, akiket ez a muki piedesztalra emel...A szerinte borzalmas kis fintech cegek meg konkretan azert tornek elore ennyire, mert az embereknek tele van a fasza a bankokkal meg a hulyesegeikkel, a fintech cegek meg pont erre valaszolnak es olyan szolgaltatasokat nyujtanak, amiket a nep akar.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
fatpingvin
senior tag
ki gondolta volna hogy a bankster kartell visongani fog
IMÁDOM az ilyen híreket.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
it Az egyik amerikai bankhatóság szerint hatalmas felfordulást okozhatnak a pénzpiacon a fintech cégek.
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- [Re:] Japán és Hollandia is csatlakozna az USA Kína elleni szankcióihoz
- World of Tanks - MMO
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G2 840 G3 Probook 640 g2 645 G2 645 G3 5-7.GEN IPS is-Bp.,/MPL/Foxpost
- Asus VE276Q 27" 1920x1080 FULLHD monitor - DVI, HDMI, DisPlay, VGA
- Powercolor RX6600XT HellHound doboz, garancia ELADÓ!
- Dell 12.5" laptop - I5-2520M, 4GB, 500GB, HDMI, kamera
- Megkímélt Lenovo Thinkpad T480 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14 -50% i5-8250U 8/256 FHD IPS MATT
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest