- Linux haladóknak
- Windows 10
- Asustor NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Crypto Trade
- Linux kezdőknek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
eszterencs #27 üzenetére
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy nálunk ez hogyan tudna működni olyan családnál, ahol a szülők és a gyerekek is elfoglaltak munkaidőben. Nyugatabbra teljesen elfogadott dolog, hogy az egyik szülő háztartásbeli és intézi az ügyeket. Persze ott ehhez megfelelő fizetést kap a munkába járó fél is.
Aztán olvastam (#32) emvy hozzászólását és végülis van esély arra, hogy konkrét 1 órás időtartamra legyen rendelve az áru, úgy már valószínűleg kivitelezhető. Az egyik bolthálózat így is tesz manapság is.
(#41) Robert07
ha megnézted a videót, akkor abból kiderül, hogy a gombnyomás nem jelent instant vásárlást, hanem felkerül a bevásárlólistára, amit a telefonodon még módosíthatsz.
A qrkódos vagy nfc vagy más módszer sem rossz, de ahhoz nálad kell legyen mindig a telefonod a lakásban járva. Többször megesett már velem, hogy a lakásban járva eszembe jutott, hogy valami fogytán van, aztán amikor direkt a bevásárlás előtt körbejártam mégsem jutott az eszembe. Egy ilyen gombnyomással nem maradt volna el, mert felkerült volna a listámra. Esetleg lehetne epapíros kijelzős készülék, olyan, amivel a boltban teszik ki az árakat és központilag frissíthető a tartalmuk. Magyar boltban is van már ilyen.
Szóval egy általános kis gombhoz magunk rendelhetnénk hozzá, hogy az melyik terméket jelentse és megjelenhetne rajta a termék neve / rajza is. -
Dany007
veterán
válasz
Tigerclaw #67 üzenetére
Itt biztos hogy u.a. Konkrétan egy vidéki Interspar. Jó, lehet szalonnából / kolbászból van valami házias jellegű is, ami nincs csomagoltan... Egy ideig én is ott vettem a szalámit, párizsit is néha, meg néha virslit. De arról is leszoktam (mármint a virsliről is), mert ami jó áron volt az gagyi, ami meg már spécibb bécsi roppanós vagy valami hasonló, az meg még drágább volt mint a hasonló előre csomagolt.
A 20-30 perces várakozás (most ez ilyen max, a 15 körüli volt az átlag) főleg szombatra jellemző. Nem ritka mikor 20-30 emberből álló sor van...De csak arra akartam kilyukadni, hogy itthon a többség (összességében a lakosságot nézve) jobban megnézi az árakat, jobban rámegy az akciókra (sokszor látok olyan vásárlókat, akik akciósújsággal a kezükben császkálnak és válogatnak, direkt akciósat) és képes akár 100 forintos különbségekért is mást választani, mint mondjuk tőlünk picit nyugatabbra. Tehát nem az, hogy ott se nézik meg, de nem annyira "garasoskodva", mint itthon.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nálunk azért a két pult között elég nagy a különbség a termékválasztékot tekintve. Ahol a kimért árú van, ott sokkal nagyobb a választék, emellett nem biztos is hogy szeletelve kérné az illető, vagy úgy gondolja hogy ott frissebbet kap, vagy környezet-tudatos. Olyan boltot még nem láttam, ahol 30 percet kell állni a sorban a felvágottaknál...de lehet hogy ez a vasárnapi zárvatartás hozadéka.
-
Dany007
veterán
válasz
Döglött Róka #64 üzenetére
Mint mondtam, pontosan ugyanazt a cuccot árulják ott is, mint külön vákumcsomagolva. És kb 100 ft / kg(!) az árkülönbség! Ki a f...om vesz egy kiló párizsit? Egy kilo téliszalámit? De ha mégis akkor is max 100-200 forintot nyer az egészen...
Nem véletlenül szoktam le az ottani sorbanállásról is. Pont azért mert ugyanazt adják csak jó előre felszelve dekára. De van akinek mégis számít az a párszáz forint, amiért képes bolton belül is sorbaállni 10-15 percet pluszban... Én biztos nem.@Tigerclaw:
Ez szerintem nem a hülyeségről szól, hanem inkább a pénzről. Én is voltam úgy, mikor még nem volt gyerek meg lakáshitel tényleg nem néztem az árakat. Elmentünk az asszonnyal valami spéci vacsoráravalót összeszedni és kizárólag azt néztük melyik micsoda, milyen minőségű és milyen "jól néz ki". Persze néha volt megdöbbenés a pénztárnál, mikor 8 ezer forintra jött ki egy mezei vacsorának való cucc. De pont nem érdekelt, mert volt rá bőven. És ezt legalább hetente eljátszottuk, magyar átlag fizetésből.
Ugyanígy gondoltunk egyet és felmentünk Pestre az iMax-be mozizni... És abszolút nem érdekelt melyik kúton olcsóbb 10 forinttal a benzin, ott tankoltam amelyik útba esett. És mondom, soha nem volt kiemelkedő fizetésünk.
Most hogy van gyerek, lakáshitel már megint más a helyzet. Mostmár meg kell nézni mi mennyi miért. De tényleg volt egy olyan pár éves időszakunk, amikor fogalmunk nem volt mennyibe kerül egy adag stake, de minden második héten ettünk egyet... No meg az 5-6 ezer forintos kékpenészes sajtok.... Mostmár a trapista árát is sokallom és kb kívülről tudom az intersparban kaphatók árait... -
Tigerclaw
nagyúr
-
Dany007
veterán
Én nagyobb kontrasztra céloztam. Nem arra gondoltam, hogy ész nélkül pakolják bele a cuccot a kocsiba, de nincs az a stresszes görcsös keresgélés, ahogyan itthon próbálják megtalálni az adott termékből a legolcsóbb még ehetőnek kinéző darabot.
@Kopi31415:
"nem az a kérdés egyedül, mi a legolcsóbb"Igen. Bár itthon se mindenkinél, de a többségnél biztosan. Néha elképedek az embereken, akik képesek szombaton 30 percet(!) sorban állni a kimért felvágottért, csak mert 100 forinttal olcsóbb kilója, mint a vákuum csomagoltnak... Mert rendszeresen látom, hogy u.a. a szalámit kérik, ami két méterrel odébb ott van a polcon csomagolva csak max 100 ft / kg-mal drágább.
-
Nem tudom, en ugy latom, hogy a millio euros hazakban lako emberek is szivjak a fogukat, ha otven euroval megdragul az egeszsegbiztositas, es igyekszik megtalalni a megfelelo minoseg/ar aranyt.
A kave az arra volt egy pelda, hogy van termek, amit mindenkepp megveszek, mert nincs helyettesitoje, de pl. az Aldiban 1.5 euro egy kenyer, a Tengelmannban meg 4 -- es az elobbi is pont ugyanolyan jo, tehat igyekszem azt venni.
@Kopi: igy van.
-
Dany007
veterán
válasz
Döglött Róka #57 üzenetére
Én ezt rohadtul nem így tapasztaltam. Legalábbis németben meg az osztrákoknál a boltokban válogatnak az emberek, leveszik ami tetszik és kb ennyi.
Itthon meg mi megy? Mindenki bújja az árakat, számolgatja a /kg árat és így tovább. Amit én tapasztaltam ott elég erős a kontraszt. Na meg a kollega is épp azt írta hogy kb fogalma sincs mennyibe kerül a kávé amit vesz... -
Döglött Róka
veterán
...megint ez az itthoni mentalitas fassag. MINDENHOL megnezik mi mennyibe kerul es fontos az ar ertek arany, igy rogzul be egy haztartasban egy adott termek, legyen az budipapir vagy fogkrem. Ha fix a termek, annak az ara nem nagyon fog ugralni egy even belul hacsak fel nem robban mondjuk osszes P&G gyar egy kivetelevel europaban.
-
WildBoarTeam
senior tag
Legközelebb akkor szeretnék olvasni erről, ha ilyen is lesz közte: [link]
Addig meg veszem az akciósújságos csokinyulat. -
A lenyeg az, hogy csomo cuccnal nem kell tudnom az aktualis arat. Csomo eset van, ahol tuti nem valtozik akkorat az ar, hogy ne vegyem meg (pl. alapesetben ugyanazt a ketfele kavet vesszuk minden ket-harom hetben, halvany lila gozom sincs igazabol, hogy mennyibe kerul, es hogy elozo heten olcsobb vagy dragabb volt egy euroval).
-
caprine
senior tag
Akkor is ez a rendszer a hülyeség és a lustaság felé viszi el a dolgot, de legalább sok fuvarozó/futár cég majd megél belőle, és ez az egy pozitívum. Amúgy meg honnan tudod, hogy a cucc éppen aktuális árát? Majd csak a számlából utólag, bravó. Maga az alapötlet nem rossz, de akkora logisztikai háttér kell hozzá, hogy megkérdőjelezem az életképességét, pláne, hogy az emberek többsége variál a termékekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem lenne nehéz, ahogy az sem hogy elgyalogolj, elbiciklizz a boltba, de ez a megoldás egyszerűségben überel mindent. Egy QR kód, egy NFC chip-es megoldás mind bonyolultabb, mint egy egyszerű gombnyomás, ráadásul otthon a többség azért nem tartja magánál a telefonját folyamatosan, hanem lerakja valahova, már ha épp nem töltőre teszi. Itt bemész zuhanyozni, látod hogy elfogyott, vagy kevés van és benyomod a gombot (nem pedig kiszaladsz vizesen, törülközővel a telefonodért, beviszed a fürdőszobába...)
Én nem az ilyen fajta "lustaság" koncepcióját védem, de egyszerű és hasznos ötlet, aminek persze bőven akad még gyermekbetegsége, épp ezért működik majd tesztként egy ideig.
Amik a buktatók lehetnek:
Több termék, rengeteg nyomógombot jelentene, ráadásul kevés ember igazán márkahű, vagyis épp azt a terméket veszi a boltban, ami minőségben megfelel neki és épp akciós, vagy olcsóbb mint a másik, vagy többfajta gabonapelyhet szokott venni, mert nem akarja minden reggel ugyanazt enni. Ha itt van is több gombod, azon nem látszik, hogy épp melyiknek mennyi az ára (nem beszélve arról, hogy lehet hogy épp nem az Amazonon vannak a legjobb árak. Az USA-ban emellett elég komoly szinten megy a kuponozás, meg a napi akciók, épp lejáró termékekre vonatkozó akciók, amik egy raktáráruházban mint az Amazon nem igazán jellemző. Az automatikus rendelést is finomítani kellene, vagyis beállítható lenne, hogy napi 1-2 alkalommal legyen csak rendelés.Nyomógomb helyett valami egyszerű, olcsó jól olvasható érintőpanel kellene, előre bekonfigurálva. Pl. a fürdőszobai panelre központilag beállítanád az alkalmazás segítségével, hogy csak azok a termékkategóriák jelenjenek meg amik oda tartoznak, mint pl. fogkrém, szappan, tusfürdő, sampon, vagy ha ott van a mosógép, akkor mosószerek, öblítők. A panelen a termék mellett az árnak is szerepelnie kell, és persze több márka, több kiszerelésben. Kell hozzá egy intuitív könnyen átlátható UI nagy gombokkal.
-
RexpecT
addikt
Ez jó
.
-
BalanceR
addikt
A gazdaságnak csak jó lehet az ilyen gomb...
Itt a bizonyíték -
Meglévő megoldás körülményes, felesleges megoldását látjuk megint.....
-
Rodzser Mór
senior tag
A videóban 9mp-től punciujjazzás hangeffektjét rakták be?
-
RexpecT
addikt
Mivel úgy is elő kell venned a telefont hozzá, egyszerűbb lett volna egy appot csinálni, amibe a kedvenc termékeidet tudod felsorolni és megrendelni.
-
kisspall
aktív tag
Pedig ez csak viccnek lett volna jó.
-
Robert07
aktív tag
Egy NFC-s matrica nem lenne egyszerübb\olcsóbb?
Ott legalább a telefon biztonsági elemként is müködhetne, mivel nem nyomhatod be véletlenül.
És nem hiszem, hogy a telefont zsebböl kivenni, odaérinteni majd leokézni olyan nehéz lenne. Így legalább az árat is ellenörizhetnénk. -
VinoRosso
veterán
Nehogy gondolkodj és vegyél mindig mielőtt kifogy (esetleg egyszerre többet, olcsóbban) inkább tegyél egy gombot az agyad helyére is
-
macman507
aktív tag
Érdekes a videó alatt az a fröcsögő, cuppanó, placcsanó hang
-
Xaels
félisten
válasz
Tigerclaw #18 üzenetére
Mi évek óta nem járunk élelmiszerekért NAGYbevásárlásra. Minden hónap elején házhoz rendeljük a tartós élelmiszereket és a kisebb dolgokat letudjuk hó közben amikor kell gyorsan. Két háztartásra szoktunk rendelni, ásványvíz, tej, liszt, cukor, burgonya, hagyma stb... 70-80k értékben. Ilyenkor már a szállítási költséget sem kell kifizetni. Kihozzák kisteherrel az árut amit autóval legalább 3-4 fordulással tudnánk elhozni. Rengeteg időt és pénzt is megtakarítunk ezzel.
Ez a gombos megoldás meg egyszerű, de valahogy nem látom az értelmét. Kis tételekkel többe kerülne a szállítás mint maga a termék.
-
Én azt nem értem, hogy miért jobb az odaragasztott gomb, mintha beütöm telefonon?
Arról nem is beszélve, hogy rettenet ocsmányak, most tényleg ezeket kéne ragasztgatni? -
-
válasz
eszterencs #27 üzenetére
En lenyegeben mindent online vettem, amig Londonban eltem. Igen, a kajat is. Ket megoldas van:
- a heti bevasarlast ugy hoztak hazhoz, hogy en elore megjeloltem egy 1 oras intervallumot, amikor hozhatjak. Tehat mittudomen, hozzak hetfo este 6-7 kozott. Ekkor megerkezett a rakas kaja, mososzer, miegyeb -- szepen kulonvalogatva az, amit a hutobe kell rakni, amit a fagyasztoba, stb.
- az egyeb cuccokat (kutyuk, mittudomen) a munkahelyemre rendeltemTejert szivesen elmegyek a kozeli boltba, ha eppen van kozeli bolt. De a kozeli kisbolt jo esellyel nagyon draga, a szupermarketbe meg az emberek altalaban kocsival mennek, aminel a hazhozszallitas ezerszer kenyelmesebb, gazdasagosabb es kornyezetkimelobb.
Az online vasarlasnal lehetnek fix heti listaid, amire szukseged van, nem kell ket orat raszanni minden heten, eleg ot percet. Szoval win-win.
-
Blindmouse
senior tag
válasz
eszterencs #27 üzenetére
Minek kellene otthon lenned, otthagyják az ajtó előtt azt szevasz. Arról nem is beszélve hogy be lehet állítani hogy munkaidőben vagy azon kívül kéred a szállítást amazon US-nél.
Arról beszélve hogy nincs sarki közért, van hogy a legközelebbi Wallmart tele rednekkel fél óra kocsikázásra van. -
Ne mar ez tényleg komoly? 😜 Nem hiszem el!
-
Jól sikerült, Pali
-
copass
veterán
válasz
Tigerclaw #18 üzenetére
én használom a qr-t, igaz másra, azonosításra, de nem megeröltető mondjuk azt. kábé mint a pénztárnál, lehuzzák és már ott is az ára, csak itt azonosítja és utána mond rá egy árat. gúglinak van vmi appja amivel ha lefotózol egy terméket megkeresi neked.
ez szerintem áprilisi tréfa lesz. de amúgy látszik hogy csak a címke van cserélgetve rajta, gondolom be kell állítani előtte. feltéve ha ezt tényleg komolyan gondolják.
mindenre egy gomb? budipapír, zsepi,kenyér, tej,víz, tojás, krumpli,stbstbstb.
a hűtőn lesz egy rakat ilyen kisgombod mondjuk egy tucat, a fürdőszobában is!
én speciel elvagyok a colornote-al is. bevásárlási listának ideális! -
eszterencs
HÁZIGAZDA
És ki lesz otthon, amikor hozzák az árut? Nyomkodom a gombokat jövet-menet a lakásban, aztán meg nem mehetek soha sehova, mert hátha pont akkor hozzák. Tényleg olyan bonyolult lemenni a sarki közértbe tejért meg mosóporért? Szerintem nem jó irányba halad a világ.
-
F e Z o
veterán
Már látom magam előtt a kőbányais nyomógombot.
-
vigyori78
őstag
Wc papírhoz is lesz csak a szállítási időt kell kivárni a klotyón
-
törölt tag
mekkora piaci elony egy egy cegnek ha az o gombja kerul ki. ez biztos hogy ebben a formaban nem lesz. talan lesz rajta egy kis kijelzo mint a tesco arcimke aminek lehet valtoztatni a feliratat. en tutter nem akarnek eletem vegeig ugyanolyan mosoport/sort csak mert olyan gombom van.
az is biztos hogy a gomb nyomasa nem indit azonnali rendelest hisz annak semmi ertelme, nyilvan ra kell tennie egy listara es azt jova kell hagyni.minden ilyen dolog abba az iranyba mutat hogy ne hasznald a fizikai penzt. sot meg a kartyadat se. hanem ilyen valojaban nem penzkoltesnek tuno folyamaton keresztul soxor es azonnal kolts. ez elveszi azt a hatast amivel sporolasra atgondolasra kesztetne. felmerul az igeny , hat azonnal vasarolj, ne gondolkozz, szep a elet... ezert van a paypass, a mobilos fizetes es a tobbi. ne erezd valodi penzkoltesnek mert igy sokkal tobbet es sokkal gyorsabban vasarolsz. nem neked akarnak jot hanem profitot errol szol a dolog.
-
törölt tag
válasz
Tigerclaw #21 üzenetére
ez egy orok tema hogy mi a jobb (gazdasagosabb, kornyezetkimelobb), eldobos vagy csere. a cserevel is van egy csomo gond, begyujtes, fertotlenites, ellenorzes stb.
persze az enunk berrzenkedik az eldobas ellen mert az pazarlasnak tunik, de egyaltalan nem biztos hogy ez igaz. -
bencze
senior tag
Az lesz vagány ha majd teljesen önállóan működni tud egy ház anélkül, hogy lakni kellene benne.
-
Tigerclaw
nagyúr
Anno az átkosban az NDK-ban jártunk néha rokonlátogatóba és ott volt még egy pofonegyszerű és hasznos rendszer. A tejet, tejtermékeket (tejszín, tejföl, kefir...) üvegben terítették és egy színezett eldobható alu fémfólia volt a "kupak". Ha jól emlékszem többféle formájú üveg volt, pl. tejnek literes, a többinek kisebb. Speciális nagy szájú, vagyis könnyen kimosható vastag üvegek voltak. Este a polgár kitette az ajtó mellé azokat az üvegeket, amikből venni akart (pl. 2 tejes üveg, meg mondjuk 3 tejfölös) és kora reggel végigment a tejes autó feltöltött készlettel és azt hagyta ott a bejárat előtt, amilyet este kitettek.
Na az szerintem már akkor sokkal környezetbarátabb megoldás volt, mint nálunk akkor itthon, vagy akár most mikor napi sok-sok tonnát tesz ki az ezzel kapcsolatos hulladék (tejeszacskó, tejfölös pohár, tejesdoboz, műanyag tejesüveg...) Emellett kényelmes és egyszerű. Fizetni talán hetente kellett valahol a városban.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ettől az a QR kódos, (előveszem a mobilt, elindítom az appot, fókusz, kép) sokkal bonyolultabb. Ahogy a videóban is van. Elfogyott vagy látod, hogy kevés van? Benyomod a gombot és kész. Mondjuk lehetne olyan verziója is, hogy csak bevásárló listát készít vagyis nem indít azonnal vásárlást szállítást. Naponta egyszer indítja a vásárlást azokra a termékekre, amik a listára kerültek.
Az ötlet szerintem érdekes, sőt a maga nemében egyszerű és hasznos. Ha belegondolok, lehetne hasznosabban is tölteni a napi-heti bevásárlásra szánt időt...szóval még azt se mondhatnám, hogy ez is csak a lustaság felé viszi el a társadalmat, hiszen lehet hogy a bevásárlás helyett épp futni megy az illető. Talán még környezetbarát is lehet, ha sok személyautó helyett néhány furgon jár körbe a városban. Az persze kérdés, hogy mennyibe kerül ez a vásárlónak. Az viszont nem kérdéses, hogy a hagyományos áruházaktól veszi el a forgalmat az Amazon ezzel is...vagyis előbb-utóbb csökken a verseny, ami nem jó.
-
_Smooth
senior tag
Nekem is ugyanez jutott eszembe
Vagy a szomszéd/rokon, akinek új. "Ez meg a mi a fene?" - Aztán megnyomja párszor, mivel interakciót nem tapasztalHülyeség... és valakinek feljebb a QR-kódos változata is.
Minek fizikai jelenlét a helyiségekben? Pláne, ha amúgy is kézbeveszed a telefonod (QR esetén).
Ott egy app, 12 fontos cikk (amiket te válogathatsz össze) csempéjével és elég csak azokat nyomkodni.Aztán milyen jó lesz majd, amikor az Ariel mosópor gombja mögött a termék árát hirtelen felindulásból megduplázzák - költői túlzás a látványosabb szemléltetés érdekében -, te meg rutinszerűen rendeled (és nem küldöd vissza, mert nem ellenőrzöd le, mennyit húztak le a számládról)
(#15) szilagyiv :
Nice! -
szilagyiv
senior tag
-
K21_overlord
tag
Kell egy ilyen a sörhöz!
"Jajj szivem már megint ráültem a gombra." -
törölt tag
fogyassz, fogyassz, es minel kevesbe erezd ugy hogy valodi penzt koltottel, lenyeg a maximalis profit.
-
törölt tag
Itt Banánisztánban nyomogathatnád egész vasárnap a gombot, akkor sem működne.
-
Ghoosty
őstag
De csoki/tej/stb esetében naponta muszáj fogadni a rendelést, akár többet is egy nap.
Mosóport nem kell hetente rendelni, így ha nyomkodja, túl sok mosóporod lesz. Teljesen mindegy, mennyi időnként engedi a gyerek elől el kell rakni, mert megnyomkodja.
Netes rendelésnél van elállás is, az is elég.
-
Ghoosty
őstag
Kisgyerekes családoknak nem ajánlott: Jé milyen jó kis gomb, nyomjuk meg párszor!.. és évekre elég mosóporunk, tejünk lett.
Egyedül a márkahű embereknek való. Ott látom létjogosultságát.
-
Out
addikt
Hiszi a piszi, nem vagyok én április bolondja
-
Dany007
veterán
"A már előre megfogalmazott kritikákra – pl. hogy akkor a háztartás tele lesz ilyen gombokkal? – az Amazon képviselője azt mondta, hogy egyrészt ez csak az első lépés, fejlesztik még a módszert, másrészt utalt arra, hogy az általuk ajánlott metódus nem az összes szükséges termékre van kitalálva, hanem a leggyakrabban használtakra"
Pontosan ez jutott eszembe nekem is elsőnek. Te lesz gombokkal a lakás?
És szerencsére ők is gondoltak erre a kérdésre, ami igazából adja magát... De a megfogalmazott válasz szerintem nem kielégítő, inkább kitérő.
Azért szerintem egy háztartás kicsit összetettebb ennél. Mert pl vesz az ember havi egyszer egy karton tejet, vagy kettőt és mindjárt nem az fogy ki leggyakrabban.
Ha meg ténylég csak pár gyakori termékhez lesz elérhető - elkerülve a lakás telegombozását - akkor megint veszít az értékéből a dolog, hiszen ha mást is akarunk rendelni, akkor ugyanúgy oda kell ülni - ezesetben - a gép elé és rendelni. Már ha onnan akarjuk. Akkor meg már kis előregondolással a gyakrabban fogyó cuccokból is rendelhetünk akkora mennyiséget, ami kitart megint egy ideig.De az ötlet jó. Mert végletekig leegyszerűsíti a rendelést, az életszerűségével vannak még azért gondok.
-
És mivan ha lemerül a benne lévő elem? Hogy rendelek új fogkefét???
Jah, meg is van: lesz egy elem rendelő gombom is!
-
Döglött Róka
veterán
Olni tudnek erte!
-
copass
veterán
jó nagy baromság, gombnyomogatás.
inkább öntapadós qr kód nyomtatási opció adott terméktípusra. egyszerűbb lenne, telefon kéznél van. -
Matada2.3
veterán
Kezdetnek nagyon jó és ötletes, de csak Amerikában tudom elképzelni ezt a koncepciót..
Új hozzászólás Aktív témák
it Nincs tej otthon? Elfogyott a sampon? Nem akarsz cipekedni az ásványvizes pakkal? Az új nyomógombos módszer erre kínál megoldást.
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest