Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Amúgy nagyon sajnálom, hogy a világ változásai (Fukushima pl) miatt nem jöttek be az atomenergetikai fejlesztéseik és az egész csődbe megy. A mikro atomerőmű koncepciójuk szvsz egész vállalható lett volna, ha elkészül. Így viszont vsz sohasem fog.
Amúgy nem csak hétfőn, de tegnap is csúnyán bezuhant megint (újabb 8-9 százalékot).
[ Szerkesztve ]
-
pantsuboy
csendes tag
Nem nagyon értek az ilyen multis dolgokhoz de ilyenkor sanszos lehet már egy csődeljárás indulása vagy azért ennyire nem súlyos a helyzet?
-
simonzé
addikt
Dolgoztam én olyan cégnél, ahol 2008-ban kiderült, hogy az előző évi 3,6 Mrd GBP-s nyereség az valójában 3 Mrd GBP-s veszteség volt... valaki bizonyára véletlenül hibát követett el a tőzsdei jelentések készítésekor... Ekkor kirúgtak a cégtől világszinten 45 000 embert, ami a végén bő 60 000 lett. Sajnos a bővített keretbe már én is belefértem. Ilyenek ezek a multik... Ja, az akkori főnök (Ben Verwaayen) büntetlenül, sőt Millió GBP nagyságrendű jutalommal távozott, és az Alcatel Lucent vezetője lett. Remek ember, áldassék a neve!
A Toshibával kapcsolatban kellemes emlékeim vannak a gyerekkoromból, amikor videólejátszó meg kazettás magnós rádió formájában volt jelen az életemben. Később, vagy 3 éve kellemetlen emlékeket is szereztem, amikor a 2TB-os archiválós Toshiba HDD-m kb 40 üzemórával meg 1,9 TB adattal jobblétre szenderült. Azóta nem kedvelem a márkát, de sajnálom a csóró egyszeri alkalmazottakat, akik a vezetőség sorozatos hibái miatt egzisztenciális válságba sodródnak.
[ Szerkesztve ]
-
A gépemben jelenleg 2 db Toshiba hdd (500GB, 3 TB) van és köszönik jól vannak.
-
xmaas
őstag
Hat reg volt de a temahoz tartozik az is , amugy eleg nagy valoszinuseggel mindegyik ilyen monstrum vallalatnal ugyan ez folyik csak ritkan tudodnak ki a dolgok meg kell egy hosszu ido ameddig ennyire rosszra fordul a helyzet
-
7s26c
őstag
Én sajnálom, hogy a jó kis tradícionális japán gyártók kikopnak, kipurcannak, kínaivá válnak ...Jvc, Sharp, Toshiba... stb..
-
pontazire
csendes tag
Sajnálatoshiba
-
válasz
errorcode06 #4 üzenetére
Ez még mindig annak az eredménye.
-
errorcode06
őstag
Gondolom ehhez az is hozzájárulhatott, hogy sokáig a tőzsde/befektetők kedvéért kozmetikázták az adatokat.
-
...olyan sok visszaélés, szervezeti hiba, ellenőrzési hiányosság és vezetési probléma került mostanában napvilágra...
Újabb példa a menedzsment kompetencia kiemelt helyzetére.
-
sztanozs
veterán
(záráskor nyolc százalék esés, nyitás előtti várakozásban 20(!) százalék)Hol látszik a képen a 20%?
Nekem úgy tűnik, hogy 20 dollárt esett, ami 8%...Amúgy az nagyon durva, hogy tavaly december óta 50%-ot esett (persze akkor lokális csúcson volt az árfolyam).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Szegény embert az ág is húzza: a botrányok halmozódnak és egymást erősítik, egyre több problémára derül fény.