Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • rushty

  aktív tag

  Az fagyigat állítólag. Androiddal mi a gond, kíváncsi vagyok.

 • Mr Dini

  addikt

  LOGOUT blog

  Stabilnak stabil a rendszer, csak egyre több hack kell hozzá, hogy egyenlő szintre okosítsam az eszközt mondjuk egy desktop linux-szal. Azt amit tud a rendszer, az megy neki.

  Én is próbálkoztam az iOS vonallal, de sírva menekülve rohantam vissza Androidra. Milyen dolog az már, hogy ha nincs átnézve az app (IPA hiánya), akkor 7 napig megy, utána kuka. Ilyen pl a Kodi. Népszerű médialejátszó, de nincs fent a Storeban, tehát hetente újra kellett fordítanom ahhoz, hogy Jailbreak nélkül tudjam élvezni. Így buktam az összes beállítást is. Droidon csak leszedem az APK-t, ha nincs fent Playen és települ. A teljes sandbox sem tetszett, hogy leszedtem mondjuk egy backup fájlt Safari-val, de már nem tudtam betallózni XY appnak. A homokozó miatt. Eléggé efelé halad a Google is, de egyelőre nem ilyen gáz a helyzet.

  Csak gyöngeség, mit az erő szerethet.

 • Mr Dini

  addikt

  LOGOUT blog

  Ha Droid kapcsán írod:

  Fagyasok mindenkinek elojonnek, meg olyannal is aki semmi(!) appot nem teepitett. Es nem also kategorias noname telefonrol van szo.

  Nem jellemző. Csak akkor láttam fagyni Androidot, ha az XY app rosszul volt megírva, lefoglalta a fő szálat és emiatt nem válaszolt. A rendszer ettől még remekül működött. Elegendő RAM-mal és mondjuk egy nem kínai kiciócó noname tablettel tényleg ritka az ilyesmi.

  Kozepkategorias telefonnal is gagyi ujjkovetes/gorgetes

  Hardverfüggő, az OS abból dolgozik, amit kap.

  Szinten nem olcso telefonoknal meglepoen gagyi megoldasok (pl hangszoro, csak neztem hogy mi ez mikor bepoccintettuk a kocsiban navigalni...)

  Dettó hardver. Ha iOS futna azon a vason, ugyanez lenne a véleményed. ;)

  Nehany app bizonytalanul mukodik

  Ez sem az OS hibája. Sufnitákolt copy-paste, StackOverflow kódon nincs az az OS, amelyik segít. Annyi a különbség, hogy az Apple a csillagászati árú ($100) dev licenccel elrettenti a KisPistit az app feltöltéstől, míg Androidon $15 vagy hogy az ár. Természetesen a Google kap vissza crash reportokat amúgy, ami alapján igyekszik szűrni a rossz kódokat + AI is átnézi az apk-kat.

  Nem védeni akarom a Droidot, de felhasználói szemmel szerintem mindenképp egy jobb megoldás, amit nyújt. Hacsak nem elégszik meg az end user a YouTube-bal, Messengerrel meg kb a telefonálással, fényképezéssel. Arra az iPhone is tökéletes volt. De inkább a hardver miatt.

  [ Szerkesztve ]

  Csak gyöngeség, mit az erő szerethet.

 • rushty

  aktív tag

  Akkucsere 8k és szerviz igényel?

  "Egy éves kora után az iPhone-ok jelentős része esetén jelentkeznek akkumulátor problémák. Ezek a hidegben kikapcsolgatástól a gyors merülésen át akár a teljes használhatatlanságig is terjedhetnek. Mindezt gyakran a nem megfelelő töltőadapterek okozzák, de az ok nem minden esetben egyértelmű, mert más alkatrészek meghibásodása is gyakran okoz hasonló tüneteket. Az akkumulátor cseréjét ebben az esetben is érdemes szakszervizben kérni."

Hozzászólok Aktív témák