• Mr Dini

  addikt

  LOGOUT blog

  Ha Droid kapcsán írod:

  Fagyasok mindenkinek elojonnek, meg olyannal is aki semmi(!) appot nem teepitett. Es nem also kategorias noname telefonrol van szo.

  Nem jellemző. Csak akkor láttam fagyni Androidot, ha az XY app rosszul volt megírva, lefoglalta a fő szálat és emiatt nem válaszolt. A rendszer ettől még remekül működött. Elegendő RAM-mal és mondjuk egy nem kínai kiciócó noname tablettel tényleg ritka az ilyesmi.

  Kozepkategorias telefonnal is gagyi ujjkovetes/gorgetes

  Hardverfüggő, az OS abból dolgozik, amit kap.

  Szinten nem olcso telefonoknal meglepoen gagyi megoldasok (pl hangszoro, csak neztem hogy mi ez mikor bepoccintettuk a kocsiban navigalni...)

  Dettó hardver. Ha iOS futna azon a vason, ugyanez lenne a véleményed. ;)

  Nehany app bizonytalanul mukodik

  Ez sem az OS hibája. Sufnitákolt copy-paste, StackOverflow kódon nincs az az OS, amelyik segít. Annyi a különbség, hogy az Apple a csillagászati árú ($100) dev licenccel elrettenti a KisPistit az app feltöltéstől, míg Androidon $15 vagy hogy az ár. Természetesen a Google kap vissza crash reportokat amúgy, ami alapján igyekszik szűrni a rossz kódokat + AI is átnézi az apk-kat.

  Nem védeni akarom a Droidot, de felhasználói szemmel szerintem mindenképp egy jobb megoldás, amit nyújt. Hacsak nem elégszik meg az end user a YouTube-bal, Messengerrel meg kb a telefonálással, fényképezéssel. Arra az iPhone is tökéletes volt. De inkább a hardver miatt.

  [ Szerkesztve ]

  Csak gyöngeség, mit az erő szerethet.