Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Tény és való, hogy a japán otthonok nem a legnagyobbak (jártam ott, tapasztalat), de egy minivannél azért nagyobbak. Persze jó kérdés, hogy hol foglalnak helyet a nézők: ha a furgonon kívül, akkor oké, müködhet a promóció.
-
Cs1csó
titán
válasz
#18379748 #51 üzenetére
Emlékszem mikor a debreceni MM-ben megszüntették a hifi sarkot kicsit szomorú lettem. Egy V alakú helyiség volt a V szárain hangfalak voltak végig a V aljánál pedig ahol már sötétebb volt - a V két végén lehetett bemenni ezért volt az üzlet többi részétől sötétebb - ott volt a vászon mellette a hangfalak és szembe fele egy kanapé.
Vagy mikor egy másik helyen 2004-ben mikor házimozi vásárláson törtem a fejem és egy házimozi stúdióba keveredtem na az sem volt semmi kb. 2 méteres vászonra vetítette a projektora a Gyűrűk Ura - A király visszatér c. filmet épp azt a részt mutatták meg nekem amikor megérkeznek a Rohírok Minas Tirith-hez, Gandalf ruháján még a szövetszálakat is lehetett látni, elsősorban a hangrendszer miatt mutatták meg - akár még az meg is tudtam volna venni valami Pioneer cucc volt - ekkor rákérdeztem milyen projektor ez, ha jól emlékszem azt mondták egy 2 milliós darab.
-
törölt tag
ezen en is megakadtam, sztem kimaradt a NEM szocska, mert egy busz oldalan nappal allva nezni egy tv-t szaz masik emberrel akik minde eld tartjak majd a mobiljukat az eppen, hogy nem idealis, plane nem a felbontast demozni. ehhez nyugodt hely, sotetites, minosegi tartalom es ido szukseges.
-
stellaz
veterán
Ha így közelítjük meg, akkor egy még bizonyosabbbizonyosabb szint felett meg már ki is lehet kapcsolni a kijelzőt és akkor jön el a rádió játékok ideje....
Vagy ha megfordítotom, akkor szar film esetén már tulajdonképpen mindegy milyen a kép, legalább a rossz színészi játékot es díszleteket elmossa :-)
Egyébként láttam 8k Samsung tévét, de ha nem írják rá, akkor nem jöttem volna rá magamtól.
-
ripla
addikt
Akkor nem is veszek 4k monitort, minek, mire összejön rá a pénz, addigra már a 32k lesz a menő.
-
Cs1csó
titán
-
laychi
veterán
"ideálisnak nevezett körülmények"
10cm-ről kell nézni a 80" tv-t? -
jeni
félisten
-
törölt tag
szerintem nagyon jo otlet, egeszseges, mert ha megy az auto es futva nezik akkor meg mozognak is...
-
Glomgold
tag
A képpont-sűrűség növelésére törekvés a vetítők technikai fejlődését is elősegíti (ott lényegesen kisebb felületre szükséges igen sok képpontot besűríteni, hogy mondjuk 4 méteresre nagyítva is elégedettek legyünk például egy 4K felbontással.)
-
moleculez
veterán
Nagyon gagyi, vásári megoldás...
-
AAAgold
senior tag
tökéletes alapötlet egy gyilkos elmék epizódhoz...
-
rii
nagyúr
ha sz.r egy film ... mehet 8k-n meg 3d-n .. akkor is sz..r lesz
ha egy film meg jó, akkor SD-ben is jó ...
én is SD-ben nézem a filmeket ... még DVD se kell ..kinek minek van igénye: nekem a tartalomra ...
8k-val meg lehet nézni a bemondónő alaposan vágta e ki az orszőrét ...
... mindezt 4 hdmi kábelen .... fan tasz ti kus .... -
Cs1csó
titán
A nézhetetlen kicsit erős állítás de ahhoz képest hogy a mozi anno fekete-fehér volt és hang nélküli és mindenki tátott szájjal nézte a filmeket Chaplin óriási sztár volt ahhoz képest most IMAX, 4K, 3D 5.1, 7.2 DTS, Atmos, HDR stb.
Gyerekként volt egy kistévém azon néztem a filmeket kb. 30cm-es volt talán 15" jól elvoltam vele, ma már a 22" pc monitoromon sem nézek filmet. -
Akula
őstag
Hát engem egy ilyen furgonos pofámba tolt reklámmal sem tudnának meggyőzni.
Az a nissan kisbusz viszont nem olyan rossz. -
btprg
senior tag
De, standard definition TV adás minőségre
Ha megy a (normál) TV-ben, az is teljesen jó, vagy ha letöltöm akkor kb. 800 MB a 2 órás film. Nem azt mondom, hogy nem lenne kellemesebb ha jobb minőségű lenne, de a film érékéből nem sokat von le hogy 500 pixelsor van 1000 helyett.
-
Teebor9
tag
Azért ültették őket olyan közel, mert nagyon hunyorítottak...
-
-
Cs1csó
titán
Megjegyzem amúgy nagyon bazári ez a megoldás.
-
snecy20
nagyúr
Több méterről nézve a 4320p és a 720p között sincs egetrengető különbség.
-
hyperspace
őstag
-
Nagyon jó ötlet!!!!
Közel a leendő fogyasztóhoz. Japánban ez menő lehet biztos.
Az más kérdés, hogy nem nézek tévét.
-
Cs1csó
titán
Kell a 4K mert 55-65"-os tévénél már kevés az FHD - hozzáértők szerint -
Mint ahogy PC monitor is kb. 25" OK a FHD de mondjuk 27-29-34"-nál már jobb valamilyen UHD megoldás.
A 4K már egy más dimenzió ugyanis a 55-65" UHD-ban is az alja gondolom 100-150"-ig simán jó lehet az UHD a kérdés hogy mikor érünk el oda hogy ennél nagyobb megoldásokra legyen szükség.
-
Cs1csó
titán
Ha hegyben állna a pénzem akkor sem kellene. Talán 10 év múlva.
-
jó gány lehet a kontraszt, inkább egy elkeseredett marketing fogásnak tartom, halottnak a csók, süllyedő hajó... tudjátok.
-
GreatL
őstag
4K tartalom sincsen... pár UHD film, az is minek... játékon kívül gyakorlatilag értelmetlen már a 4K is, és ott sem mindenen segít. Telefonnál 1920x1080 fölött dobták el a sulykot szerintem, TV-nél meg 4K fölött. Monitoroknál egyéni, a sajátomat tudom hogy a 2K megfelel nekem és kész.
-
mzso
veterán
Hát igen... 80 colos 8K-t nem is lehet messzebről nézni mint az a max 1-1,2 méter távolság ami a furgonban széltében összejöhet...
-
M107
addikt
"
Ezzel járják Japánt, és próbálják becsalogatni az embereket az autóba, hogy ott ideálisnak nevezett körülmények között mutassák be a 8K-t a valóságban.
"Nem kicsi az a hely, ekkora felbontásnak?
Gyorsan ez jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
it Bepakoltak egy jó nagy tévét egy furgonba, és oda próbálják becsalogatni az embereket.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest