Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • GeryFlash

  addikt

  Sziasztok!

  Én expansysról (pontosabban Hardverapróról bazsc20ne kollégától) rendeltem még februárban egy Z Playt. Nos az a helyzet hogy tönkrement 1 hete :((( :((( :((( :(((

  A történet annyi volt, hogy éppen youtuberól raktam be számokat a tévére wifin keresztül, és két szám között amikor le-fel oldottam a képernyőt egyszer csak nem jött vissza a képernyő lezárt állapotból. Konkrétan ha nyomogattam a feloldó gombot akkor villant a jobb felső sarokban egy minimálisat, de semmi nem történt. Viszont ki tudtam kapcsolni kvázi vakon. Újraindítottam, a telefon újraindul (rezgésekből érezni), még a PIN-t is be tudnám vinni a sötét kijelzőn.

  A dolgot színesíti, hogy március végén sikerült eltaknyolnom a sötétben, és ráestem a telefonra, emiatt a hátlap üveglapja csúnyán betört, a kijelzőnek nem lett baja (csak az üvegfólia lett karcos, leszedtem).

  A kérdésem az lenne, hogy hogyan kéne gariztatnom? Egyrészt 100% biztossággal mondhatom, hogy a kettőnek egymáshoz semmi köze, több mint 6 hét telt el, és a hátlap csak esztétikai sérülést szenvedett, alatta látni hogy semmi baja, de attól félek hogy ez jó kibúvó lesz majd... Mindenesetre akkor hajlandó lennék fizetni a gariztatásért egy bizonyos összeg határig, ha cserélnék a hátlapot, máskülönben meg nem, és őszintén szólva nagyon hasonló történet mint az egyik ismerősömnek az Lenovo A xy telefonjával, csak ott gari lejráta után döglött meg hirtelen a kijelző.

  Alapvetően nem vettem volna Lenovo készüléket (környezetembe lévő embereknek a 200 ezer alatti Lenovo laptopjaik halnak meg sorra), csak még abban bíztam hogy itt kvázi még nem vettek részt a fejlesztésben és a gyártási procedúrában.

  Szóval ki mit tud, ilyenkor az expansys tovább küldi UK-be a telefont, vagy itthon foglalkoznak vele? Ha igen akkor érdemes lenne egy angol levelet írnom, hogy amennyiben tudnák cserélni a hátlap üvegét akkor hajlandó lennék fizetni is (az eset után néztem ebay-en-aliexpressen, de konkrétan nincs piacon ilyen tartozék, csak előlapi üveg) ?

  Előre is köszi!

  [ Szerkesztve ]

  Több mindent, kevesebb semmit!

Hozzászólok Aktív témák