Hozzászólok Aktív témák
-
Nilnarunion
tag
Egy újabb pickup és SUV, kell mint egy falat kenyér.
Mindegy, csak lesz majd normális méretű autó is.[ Szerkesztve ]
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
-
nemlehet
őstag
válasz
Nilnarunion #1 üzenetére
Az amcsi piacnak ez kell.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
motoflug
őstag
Nálam működött a dolog: A Long Way Up sorozat miatt érdekelnek a Rivian-al kapcsolatos hírek. Persze lenne 1-2 kritika a sorival kapcsolatban, de az elég off ide.
-
tibaimp
addikt
"...Amazon-hátterű cég sokak szerint a Teslára is veszélyt jelenthet...." -- nem vagyok Tesla fan, de ezt majd akkor jelentse ki bárki, ha eladott több mint 1 millió elektromos autót és kiépített hozzá egy igen komoly töltőhálózatot...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
btprg
tag
Az ilyen dolgokból látszik, hogy túl sokan vannak akiknek feleslegesen sok pénzük van... Valaki bedob pár divatos buzzword-ot, vizionál egy irányt ami éppen felkapott, és ömlik rá a pénz. Szerencsés mérnökök lehetnek akiket érdekel ez a divatos önjáró számítógép téma, hogy milliárdosok finanszírozzák a hobbijukat
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
Ximon
junior tag
Én úgy hallottam hogy csak át fejlesztők lesznek Benzinest és dizel autókat fognak elektromosra fejleszteni vagy hibridre...
1100DF, Exodus 420, Xornet, SM H8DGI-F, 1024CUbit ECC-DDR-1600 256GB 12,8GB/s, DP Fiji Radeon PRO 8192CUbit 112,5-225MHz GFPU: 1024CU 8GB 28,8GB/s, HDD 2x0,5TB, 1kW FSP DR, EMU10k5. DP Opteron 6380 CFPU: 672CU 8,4GB/s, WRAM-SSD 2x120GB (5,7Mb x 5,7Mb = 4TB címzés)
Hozzászólok Aktív témák
it Ezúttal 2,65 milliárd dollárnyi tőkét sikerült bevonni, az Amazon-hátterű cég sokak szerint a Teslára is veszélyt jelenthet.
- [Re:] Gigabyte GTX 1060 3GB Windforce OC
- Milyen SSD-t vegyek?
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [EKRANKOBOLD:] MSI GTX 1060 3GB OC DUAL FANS Csak a doboz , telepítő dvd , leírás és a csomagolóanyagok . Több db.
- Fali konzol lapos tévékhez
- Memóriakártya topic
- [Re:] 2012 MacBook Air 13" / 4GB /128GB SSD / Magyar Bill. / Új Aksi / KORREKT ÁRON ELADÓ ! ! !
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 77D+18-55mm | Sigma DC 17-70mm 2.8-4 + Szett, Számlával!
- Exkluziv Pacard Bell All in One S3280 Számitógép,legolcsóbban,garival.
- Gamer PC + Oculus Rift CV1 + Touch controller
- új iPhone 11 kártyafüggetlen, üzletből, apple garanciával, mélyen ára alatt
- Üzletből, garanciával, Macbook Retina 12" 2017 Gray i5/8GB RAM/512GB SSD új állapot, új kijelző
Állásajánlatok
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest