Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Minden, amit a netre kötsz valami miatt otthon jó eséllyel a belső hálózatodon keresztül fog menni. Elég egyet feltörni és máris bejutottak a belső hálózatba, mehet a garázdálkodás.
ethernith
Az okoseszközöktől - bár trendi gondolat - nem lesznek butábbak az emberek. Maximum lustábbak.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz
Rodi 4.80 #15 üzenetére
+DrojDtroll
Ez szerintem egy komplex kérdés, amiben a technikai vívmányok, fejlesztések nem az okok, csak egy katalizátor.
Pl. a matekos példánál, nem azért tudnak kevesebbet, mert van egy app, hanem mert nem sikerült rávenni őket, hogy tanulják meg, ami kell. Ha vizsgánál/dolgozatnál nem használhatod az app-t, megbuksz.
(A puskázás pedig nem jó példa, az én időmben nem volt ilyen cucc, de aki puskázva akarta venni az akadályt, megoldotta.)"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it Az talán jó, ha a kabátgombtól kezdve az ajtókilincsig szinte minden tárgy „okos” lesz körülöttünk, de ezzel a veszélyek száma is nő.
- [Re:] Régi idők lovagja : Cooler Master K350 eladó
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- The Witcher 3: Wild Hunt
- Malex3 károsultjai
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó PS3 konzol 2 controller és 3 játék
- Eladó egy Onkyo HTX-22Hdx 2+1 aktív házimozi hangfal.
- VÁSÁROLNÉK! Akár nagyobb tételben is LAPTOP WINCHESTEREKET!
- Xiaomi Redmi Note 8T ajándék üvegfóliákkal - 8 core/4GB RAM/64 GB tárhely/Dual sim/6,3"/NFC
- Dell Precision 7540 workstation*15,6" 100% sRGB/i9 9980HK/32GB/1TB NVMe/Quadro T2000/vil.MAGYAR bill
Állásajánlatok
Cég: JayStack Services Zrt
Város: Szeged
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest