Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tapsi

  őstag

  válasz twofatcat #449 üzenetére

  Azt nem lehetne Epic honlapján megveszed a cuccokat, iPhone-on csak bejelentkezel a játékba és ott van a cumó? Ahogy a Spotify és Netflix csinálja? Vagy játék esetében ezt nem engedi az Apple? Nem tudom, azért kérdezem.

  Pont ezen megy a balhé, hogy az EPIC kiszervezte a fizetést az IAP-ból (a 30% fee miatt), erre az Apple kidobta a Store-ból.

 • Ezekiell

  addikt

  válasz twofatcat #449 üzenetére

  Nem Apple sheep mindenki. Persze elég sokan ;] De nem mindenkit, nyilván. Le se szarom az Epic PRját őszintén szólva, felőlem csődbe is mehetnek, gané egy cég. Itt kivételesen (az IAP szempontjából) jó oldalon állnak, ennyi a történet. Az az oldal pedig a fejlesztők (mint én) oldala. Vszeg véletlenül, de az engem nem érdekel, az érdekeink egyeznek, ennyi. Nem minden fekete-fehér ám, egyes ügyekben igenis lehet egyérteni ganékkal is (mint az Epic - vagy az Apple).

  Az Apple üzleti modelljét ne bántsák, de te szívesen változtatnál másokén? Az nem kicsi kettős mérce.

  Fizetés: ott lenne az Apple pay még mindig, senki se akar elvenni semmit, csak hozzáadni.

  (#450) Busterftw
  Amint az Epic megnyitja a Fortniteot 3rd partyk előtt, lehet hisztizni, hogy miért nincs több appstore, meg payment processor, meg akármi. Addig viszont értelmetlen ezzel jönni, hisz nem kötelező megnyitnia. Ha megnyitja, akkor lehet problémázni.
  Az Applenek se volt kötelező megnyitnia. Megnyitotta, önként. Innentől nem zárt.
  Azért ezt szerintem nem olyan rohadt nehéz megérteni, hogy mi a különbség egy TELJESEN zárt rendszer (Fortnite) és egy önként NEM TELJESEN zárt rendszer (iOS között), és miért ökörség innentől ez a szalmabáb. Engedjük már el...

  "Az interneten terjedő összes idézetem igaz." - Darwin

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés