Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • aujjobba

  őstag

  válasz pakesz #211 üzenetére

  Nem tudom honnan vizionalod ezt a bosszuszomjas felegetest, mikozben vilagosan el lett mondva, hogy az Epic visszamehet a store-ba, ha kiveszi a direkt fizetest.

  A trojai kapcsan csak a tobbieket tudom igazolni, hiszen ezt is elmondtak mar tobbek, hogy a valtoztatas szerveroldalon tortent, amit nem lathatnak elore.
  Kepzeld el az appod megmutat egy menupont alatt egy weboldal tartalmat.
  Amikor megnezik, azt mutatja 'Minden oke, nem sertek szerzodest', majd amikor engedelyezik masnap megvaltoztatjak a weboldalt es azt mutatja 'Kapjatok be gyokerek.'
  Szerinted ezt lehet elore tudni?
  Trojai... :F

  Amit te itt csinalsz ebben a hangnemben, az egy kocsmai szintu veszekedes, biztosan agyon szoktak ott verni ezt-azt, de itt ez nem megengedheto.
  Oke, lehet par ev mulva az Apple arra lesz ravezetve, hogy vezessen be lehetoseget mas boltok hasznalatara, erre vannak ervek/ellenervek, de nem ezek a vagdalkozasok amik itt mennek.

  Csa.

  [ Szerkesztve ]

 • Giovan!

  addikt

  válasz pakesz #211 üzenetére

  Én nem egészen értem miről beszélsz. Az Apple a szerződésre hivatkozva állítja, hogy kár érte a direct payment miatt, ezért kártérítést követel. Az Epic állítja, hogy ilyen nem történt, mert ők visszautalják a pénzt a usereknek. A bíróság meg majd eldönti, hogy kinek ad igazat.

  Erről szól a jelenlegi per a többit már csak te látod bele, mert illik a narratívába amiben hinni akarsz ("Apple bad, Epic good").

  "You are well intentioned and principled, but you are overexcitable and need to contain yourself. If that requires you to take some medicament, then so be it." - John Bercow

Hozzászólok Aktív témák