Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Ezekiell

  őstag

  akkor az Apple nezze is at azt a kodot es ne csak egy 11 evest ultessen le a kepernyo ele, hogy lecsekkolja...

  Látszik, mennyire értesz ehhez IS ;) Ezerszer le lett írva, hogy szerver oldalon történt a változtatás, ami bekapcsolta/hozzáadta a direct paymentet, és a szerver oldali kódot az Apple nem nézheti át, köze sincs hozzá.

  "Az interneten terjedő összes idézetem igaz." - Darwin

 • kpbendeguz

  őstag

  "tudod miert nem tudta megvonni az Apple az UE -t?"

  Azért nem tudta megvonni, mert a bíró felfüggesztette ezt a rendelkezést a per lezártáig.

  " ha te ennek tapsikolsz, hogy az ugyved nelkuli fejlesztot az Apple ONKENYESEN ki tudja csinalni, akkor tapsikoljal"

  Nem tudja kicsinálni, ha a fejlesztő nem megy bele olyan szerződéses feltételekbe, ami nem felel meg neki, vagy ha betartja a szerződés rá vonatkozó részét.
  Egyébként ha egy nagyvállalat nyilvánvaló törvénysértést követ el a partnereivel szemben, akkor az USA-ban nem kell milliárdosnak lenni, hogy 2 tucat ügyvéd betámadja a vállalatot, mert a nagy ügyévi irodák ingyen is megteszik, hogy aztán a peren kívüli megállapodásból részesedjenek. Csak gondolom Te az ügyvédek jutalékát is "hadisarcnak" bélyegeznéd, mert ugye "nem csináltak semmit azért a pénzért".

  "javaslom hogy a kovetkezo korben azt koveteld, hogy 60% legyen a hadisarc es akkor az Apple nezze is at azt a kodot es ne csak egy 11 evest ultessen le a kepernyo ele, hogy lecsekkolja..."

  Javaslom, hogy a következő körben nyugodj le egy kicsit és agyament szalmabáb érvelés helyett kevesebb indulattal és több racionalitással állj a témához, így talán nem égeted be magad minden második hozzászólásoddal.

  ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541

 • Giovan!

  addikt

  Nem, azért nem tudta megvonni, mert azzal olyan fejlesztők jogai is sérültek volna, akiknek semmi köze nem volt az Epic döntéséhez, arról nem tájékoztatták őket, így a bíróság szerint az Apple lépése ok nélkül károsította volna őket, ezért egyelőre ezt a lépést megtiltották neki.
  És ja, az Apple saját belátása szerint törölheti a dev accountot, benne van a szerződésben, amit elfogadnak a fejlesztők. Én nem tapsikolok ennek, de attól még ez tény marad.

  Mellesleg jó lenne ha arra reagálnál amit írok, és nem arra, amit szerinted gondolok. A szalmabábozás nem egy elfogadott érvelési módszer, ezzel egy szakmai fórumon illene tisztában lenni.
  Szerk: megelőztek :D

  [ Szerkesztve ]

  "You are well intentioned and principled, but you are overexcitable and need to contain yourself. If that requires you to take some medicament, then so be it." - John Bercow

Hozzászólok Aktív témák