Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kpbendeguz

  őstag

  válasz pakesz #158 üzenetére

  "erre most az Apple kinalta talcan a bizonyitekot, hogy azon is sir, hogy egy Trojan Horse bekerult hozzajuk"

  Az Apple-nek van egy szűrési rendszere a trójaiak ellen. Mivel semmi sem 100%-os, a szűrő sem az. Ezért ha a leghalványabb gyanúja is felmerül, hogy bármilyen illegális kód átcsúszot a rostán, akkor célzottan megvizsgálják az appot és ha találnak trójait, akkor intézkednek.

  "es ugye most te se lattad senkitol semmit, aki korabban kardoskodott, hogy az Apple az milyen elegantosan intezi el ezt mert hat csak szimplan kivagtak, es most az Epic az aki kinlodik"

  Szimplán kivágják, ha szándékosan szerződést szeg. Mint ahogy szimplán kivágták volna mindenhonnan.

  "mondjuk egyben hasolosagot latok koztuk es az Apple kozott, hogy a mostani viszontperben egy budos szot nem ir arrol, hogy ok az UE -t is leszedettek volna"

  Az UE-t nem szedték le, hanem az Epic-et akarták kizárni a developer programból. A developer program lényege a kölcsönösen előnyös együttműködés, márpedig aki szándékosan szerződést szeg, beperel és hisztériakampányt indít ellened a médiában, azzal elég nehéz együttműködni. Mivel azonban a bíróság úgy döntött, hogy a developer program felfüggesztése túl sok érdeksérelemmel járna olyan fejlesztőknek is, akiknek semmi közük az ügyhöz, így a döntés végrehajtását felfüggesztették.
  Majd ha az Epic pere elbukik (mert elbukik), visszatérnek az UE-re is nyugodhatsz.

  ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541

Hozzászólok Aktív témák