Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • niof

  őstag

  Szerintem te fordítva ülsz a lovon...
  Mindenki, aki alkalmazást fejleszt, csak ezen a módon teheti, ha az App Store-ban akarja látni azt. Ez nem a sz@ros kugli, hogy bárki bármit feltölthet, úgysem ellenőrzi senki. Ha fejlesztesz, és azt szeretnéd, hogy az Apple felhasználókhoz is eljusson a szoftvered, akkor a feltételrendszernek meg kell felelj. Gondolom vannak különböző szerződések, kisebb és nagyobb cégek számára, illetve egyéni fejlesztőknek, pláne, ha anyagi vonzata is van a ténykedésüknek.
  Nagyon egyszerű példa. Van egy hatalmas épületed, tele különböző méretű üzlethelyiséggel. Jön valaki, hogy a legkisebb boltban akar - mittudomén - gombot varrni, meg jön egy másik fazon, aki konkrétan az épület 3/4-ed részét ki akarja venni. Egyiknek sem engeded meg, hogy ingyen keressenek pénzt nálad.
  Az adózási dolgaikat meg ne keverd már bele, mi a franc köze van ehhez az ügyhöz?!

 • Busterftw

  senior tag

  A szabályt nem kell senkinek az arcába tolni, az elé kerül aki az Apple Storeba be akar lépni.
  Mint ahogy az Epic Store szabályzatot is az arcodba tolják amikor csinálod az accountot. Ez az első amit elfogadsz.

  Többek között ilyet is tartalmaz:
  "You may use the Services only for lawful purposes and in accordance with these Terms of Service. You agree not to access or use the Services for any purpose that is illegal or beyond the scope of the Services’ intended use (in Epic’s sole judgment)."

  Meg sok minden mást is, amit az Applenél ugyanúgy kritizáltál.

 • pakesz

  tag

  >> "LOL már, hogy vergődik az Apple. Nem kapta meg az "elvárt" luxusprofitot, most meg veri a seggét a földhöz mint egy hisztis kisgyerek. Tiszta BSA a bilincsrázós kampánnyal..."

  az emlekek feltolulnak, amikor az Alma hivok kifejtettek, hogy de erdekes, hogy az Apple semmit sem csinal csak kivagta a store -bol, erre most kiderul hogy mint egy hisztis kisgyerek veri a racsot a babaagyan :C

  de nehogy kimaradjon a LENYEG !!!
  "And so Epic’s Trojan Horse was approved and published to the App Store."
  ugye erezzuk ezt a szenvedest? hogy nem merik azt irni, hogy fijjuk hat mi akkora balfekek voltunk, hogy atment a szigoru ellenorzesunkon egy trojai, hanem szenvedo szerkezetben irjak bele, hogy hat fiuk ezt elcsesztuk de nagyon

Hozzászólok Aktív témák