Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tapsi

  őstag

  válasz Busterftw #471 üzenetére

  25%, pipa. De Battle Royalok piacan a Fortnitenak is kb ekkora a reszesedese, a top 5 jatek alapjan.

  Tehat elismered, hogy a Fortnite piacan az Epicnek monopoliuma van es kepmutato modon probal mast perelni azert, amit o maga nem tesz meg?

  De most ezzel mit akarsz elérni? Egy szóval sem mondtam, hogy az EPIC a saját piacán ne lenne sáros. Nem ismerem a Fortnite-ot, nem tudom, hogy ott hogy megy ez a skin biznisz. Ha csak rajta keresztül lehet megvenni, akkor monopol helyzetben van, de ezt nem tagadtam egyszer sem. Most viszont az Apple-ről van szó, és az ő alkalmazásboltjáról.

  Nem a fejlesztok nezopontjabol megy a drama, hanem az userek szemszogebol.

  Bocs, de korábban fejlesztői szemszögről beszéltünk. Fogyasztóként még egyszerűbb a dolog. Ha több a store, akkor beindul az árverseny, és olcsóbbak lesznek az alkalmazások. Szerintem innentől egyértelmű, hogy a fogyasztó jól jár.

  Elobb bizonyitani kell, hogy az a gyar romma szennyezi a kornyezetet.

  Értsd az analógiáját. Nem moralizáltam szerintem.

  Te meg az Apple monopoliumat felejtsd el, legalabbis amig az biro nem ugy dont.

  Ez egy fórum, nem a bíróság. Felhoztunk érveket azzal kapcsolatban, hogy szerintünk miért van monopol helyzetben az Apple az IOS alkalmazásboltban, és hogy ez miért gáz. Ezt senkinek sem sikerült megcáfolnia. Te is már csak annyit tudsz felhozni, hogy debezzeg az EPIC is. Ok, de ez nem menti fel az Apple-t.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés