Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • twofatcat

  őstag

  válasz Ezekiell #436 üzenetére

  Értem, ha más példákat hozunk akkor nem releváns, mert Epic perről van szó és más nem számít, ha az Epic-ről írok akkor az a baj nagyon le vagyok ragadva náluk. Rendben. :) Te tényleg így benyelted az Epic szabadságharc meséjét, hogy ők minden fejlesztőért küzdenek, nem maguk miatt perelnek? Az Epic nem gazdagodott az Apple és Google áruházában? Kérdezem, ha szerinted akkora szopás és olyan rossz az Apple módszer, miért választja 20 millió fejlesztő? Miért náluk lehet több bevételt elérni? A technikai előnyökről nem is beszélve. Fel sem merül, hogy userként saját user érdekem szempontjából írok? Szerinted mindenki, akinek nincs gondja az évtizedes modellel, az csak Apple sheep?

  Leragadásról jut eszembe, muszáj úgy csinálni mintha csak az IAP létezne? Nem lehet, ha olyan tuti a Fortnite vagy akármi, akkor a játékosok megvennék más üzleti modellben is? Fejlesztő kér X összeg havidíjat és userként annyi bigyó skint rakhatsz a bábudra? Fix, tervezhető.
  Azt nem lehetne Epic honlapján megveszed a cuccokat, iPhone-on csak bejelentkezel a játékba és ott van a cumó? Ahogy a Spotify és Netflix csinálja? Vagy játék esetében ezt nem engedi az Apple? Nem tudom, azért kérdezem.

  Fizetés: Sajnos, ha a gyerek elszórja apuci több száz dollárját egy perc alatt ilyen szarságokra, most annyi a folyamat Apple Supportnál elmesélni a bánatát és 99% visszakapja. Főleg, ha első esetről van szó. Külső fizetési módok beengedésekor mi a garancia? Ha tisztázzák is a felelősséget, üzletileg akkor se érdek, hogy úgy is Apple Supporthoz fordulnának a 3rd party gondjával is. Lehet nem mindenki szereti a fragmentációt, az is az App Store sikerének része, hogy egy helyen intézve minden kényelmesen.

Hozzászólok Aktív témák