Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
válasz
twofatcat #434 üzenetére
Nagyon le vagy ragadva az Epicnél, ez marhára csak nem arról szól ám. Rengeteg app van, ahol nincs más opció (weblap/fizikai bolt/akármi), csak az IAP. Ott tényleg nincs más lehetőség.
Én teljesen értem, hogy te semmi változást nem akarsz, mert így a secure meg mittudomén, de azt nem tudom megérteni, hogyan képes bárki józan ésszel alternatív IAP fizetési módok ellen érvelni... Megmaradna a kedves Apple IAP, lehetne használni, köttelező is lenne mindenhova betenni, hurrá, használhatod, semmi bajod se lesz semmivel, minden ugyanaz, mint most - aki meg nem akarja, az nem használja, és fizet más módon, és a developerek se szopnak akkorát, mint most. A usereknek ez csak jó lenne, de vannak akik önzetlenül inkább az Apple érdekeit nézik
(#435) Giovan! az Apple IAP csak egy payment processor, ott milyen ellenőrzés van, amit mondjuk egy Stripe nem tud? Nem mondtam, hogy könnyen szétválasztható, azt mondtam, hogy szerintem mi lenne a jó. Ettől még nem lesz igazam (de nem is tévedek
)
[ Szerkesztve ]
"Az interneten terjedő összes idézetem igaz." - Darwin
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it A cupertinói cég a jutalék ellopásával vádolja a Fortnite fejlesztőit, miután bevezették az App Store-t megkerülő fizetési modellt.
- [Re:] EVGA SuperNOVA 750 G2 750W Gold - Külön-külön is
- Koronavírus topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- iPad topik
- iOS alkalmazások
- Cyberpunk 2077
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest