Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Fiery

  veterán

  A bongeszod adja meg az altala hasznalt felbontast, azaz a bongeszo ablak logikai felbontasat. Azt erdemes hasznalni az AIDA64-ben, de nem kotelezo. Akarmennyire is fura, a logikai felbontas a legtobbszor nem esik egybe a valos LCD felbontassal. Lehet magasabb vagy alacsonyabb is. Mindenesetre barmit is allitasz be, nem fog megvaltozni az AIDA64 altal megjelenitett udvozo (splash) lap addig, amig nem pakolsz le az LCD layoutra semmilyen elemet. Miutan engedelyezted a RemoteSensort, menj az AIDA64 / fomenu / Fajl / Beallitasok / Hardverfigyeles / LCD / LCD elemek lapra, es az Uj gombbal rakd le az elso elemet a layoutra. Nyomj OK vagy Alkalmaz gombot, es elvileg meg fog jelenni az ures layoutod, azzal az egy elemmel, amit leraktal ra.

  Alternativ megoldas, ha beimportalsz egy eloregyartott layoutot, de az nem feltetlenul fog teljesen igazodni a telefonod kijelzojehez ill. a PC-d szenzoraihoz. Innen tudsz egy eloregyartott layoutot letolteni --> [link] Ezt a fajl az AIDA64 / fomenu / Fajl / Beallitasok / Hardverfigyeles / LCD / LCD elemek lapon tudod beimportalni, ha a Beallitasok panel jobb felso sarkanak kozeleben levo Importalas gombra kattintasz.

  Me'g annyit, hogy ellentetben az osszes modern bongeszovel, az Internet Explorer nem tamogatja a HTML5 SSE-t (Sever-Sent Events), amit az AIDA64 hasznal a szenzor adatok frissitesere. Ehhez beepitettunk egy workaroundot, amit azonban neha nem kezel rendesen az IE. Ilyenkor, ha furcsa dolgokat latsz a bongeszodben, csak nyomj egy Frissitest (a bongeszoben), es meg fog javulni. Tipikusan akkor borul meg egyebkent a bongeszo (de akkor sem mindig), ha valamit atallitasz a layouton, es nyomsz egy OK vagy Alkalmaz gombot az AIDA64 Beallitasok panelen. Bizunk benne, hogy az IE12 vegre utoleri ebben is a tobbi bongeszot, es vegre tamogatni fogja az SSE-t.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák