Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • BiP

  nagyúr

  válasz #73495296 #17 üzenetére

  Az előző hsz-ben írtam, hogy közben számomra is kiderült, hogy ez jó az éves leolvasás kiváltásához is.(még ha ebben a cikkben nincs is külön kiemelve.)
  Más forrásból:[link]
  "Az új alkalmazás révén nélkülözhető az éves elszámolószámlához szükséges, a szolgáltató megbízottjának megjelenéséhez kötött fogyasztás-ellenőrzés. Ehelyett mostantól a programmal csupán le kell fotózni a mérőt. Kaderják Péter [az innovációs és technológiai tárca energiapolitikáért és klímapolitikáért felelős államtitkár] hangsúlyozta, hogy a lehetőséget az áram- és gáztörvény tavalyi módosítása teremtette meg."

  [ Szerkesztve ]

 • iMaverick

  addikt

  válasz #73495296 #17 üzenetére

  A másik maffia a kéményseprők, szerintem soha sehol nem végeztek mêg érdemi ellenőrzést, de ott is elvárják, hogy otthon legyél, ahol kémény egyáltalán nics.

  Ne is mond! Két éve vettem egy társasházi lakást. A poén: parapetes gázkonvektor a fűtés. Volt még régről egy kémény, de azt teljesen elbontattam a kőművessel.

  Tavaly ősz magasságában jött a FŐKÉTÜSZ-ös papír, hogy kéményseprő ellenőrzés és legyünk otthon... Aztán derült ki, hogy nekem ott sem kellett volna lennem, benne sem vagyok a nyilvántartásukban. De jó fejek vagytok! ;] (Ugye az értesítő a Társasház részére jött, ott csak a lakókat írták, nem név szerint sorolta.)

  Tanulság: legközelebb a magam részére skippelem az értesítőjüket.

  Ha a győzelem gátja a gát, akkor fel kell robbantani. (Szaffi, 1985)

Hozzászólok Aktív témák