- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DIGI kábel TV
- Windows 10
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Windows 11
- Aliexpress tapasztalatok
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Ez akkora ötlet, hogy mindenki saját márkás mobilinternetet nyújt, hol a voda, hol a pannon hálózatán, nem veszik észre, hogy mindegyik projekt bedőlt eddig??? A postamobil is, a redbull mobil is bedőlt.
[ Módosította: Erasmus ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Noxy
veterán
Hű de faxa, telón lehet nézni, az ezek megörültek (pákó, tünci, győzi, lant-f@sz harcos, és egyéb celebek) színvonalas műsorát.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''
-
Samus
addikt
Remek...mindenki eladja a másikét, tele a piac, de olcsóbb mégsem lett semmi. Pedig a mobilnet jelenleg pofátlanul drága, ha pedig nem, akkor igencsak korlátozott. Nagyvárosokon kívül pedig a lefedettség sem a legjobb. Néhol jó, néhol híre sincs még a 3G-nek sem, nehogy HSDPA meg HSUPA.
Kíváncsi vagyok a majd a csomagnevekre. Lehetne "Celeb csomag" vagy Győzike csomag, az egész családnak, négy stickkel
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Atikusz
senior tag
RTL-Klubos WC papír nem lesz?
-
Digi meg a telenorral cimborál mostanság. Occóér van náluk mobil internet. És tényleg jó ára van, csak én már elköteleztem magam más irányba
Mondjuk néha olyan jó a digi kábelnetje, hogy nem árt mellé egy backup szolgáltatás is ...[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
Szomorú, hogy még van TV2.
-
Archer
őstag
Legalább nem vágják ki a film felét ha szökő-évente egyszer leadnak valami normálisat. Retekék ocsmány módon szanaszét vagdosnak minden normális filmet ha már látszik benne egy csupasz mell vagy mondjuk leszúrnak valakit. Bezzeg a VV nevű szennyet főműsoridőben vetítik.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
-
Hát ez nagyon gyenge kísérlet....Tv2 azt hiszi ezzel visszahozza a siralmas nézettségi mutatóit?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
Új hozzászólás Aktív témák
it A kereskedelmi csatorna a Vodafone mobilinternet-szolgáltatását értékesíti majd saját márkaneve alatt.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Mobil flották
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest