Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dáin
csendes tag
Arra gondoltam, hogy most lesz itt a pillanat, hogy szépen, magyar garanciával, kockázatok nélkül vegyek egy Poco X3-at ugyanannyiért, mint a goboo-ról.
Szerintem kábé erre használható az egész akció, az a 20e forint pont a kínai és a magyar webshop ára közti különbözet.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha raszoruloknak akarnak segiteni, a 120k huf nagyon magas limit. Valoszinuleg ez is a valasztasi koltsegvetesbol megy. Az kulon lol, hogy pont a legszegenyebb 2G-s telokat hasznalokat soroljak hatra, nyugdijas, idosebb nyomogombos telefonokat hasznalokat es ahogy olvastam, nekik mar lehet hogy nem is jut penz a cserere, ha a 3G-s cserebol mar nem marad eleg penz.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Samus
addikt
Bármilyen régi készüléket bevihetek, amit a fiók aljából túrtam elő, és beválthatom úgymond (IMEI-t ellenőriznek, gondolom mindegy, csak letiltott ne legyen)? Töltőt is kell mellé vinnem? Nem igazán olvastam erről pontos információkat. A másik kérdés, hogy ez nem-e okoz majd áremelkedést az alsóbb szegmensben...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Top cat
őstag
2021. július 1. – 2021. december 31. közti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G
hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) a lecserélni kívánt hanghívásra is alkalmas mobilkészülékkel igazolható (IMEI számmal beazonosított) módon 3G vagy 2G hang- és/vagy adatforgalmat bonyolítottak.
Ha a fiókban volt tárolva akkor nem. Pedig nekem van egy régi sunyi ericsson, amit lecserélnék. -
janeszgol
félisten
Ha egy adott idoszakban aktivan hasznaltad.
Az en messenger + email olvasos telom mar 3 eve egy Alcatel Pop C1 (a merete miatt, otthon mast hasznalok wifin). Mobilneten.
Lehet hogy bekerulhetek a programba vele, de nem tartom fairnek, plusz buntetest sem szeretnek.
Gondolom, hogy sok visszaeles lesz (majd a HA-n, vateran stb megtalaljuk ezeket), es a program otletgazdait nem erdekli, de tartom magam ehhez.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
MPM
tag
Van ilyen feltétel is:
SIM kártyával rendelkező hanghívásra is alkalmas mobilkészülék, amelyhez valamely
magyarországi mobiltelefon-szolgáltatást nyújtó szolgáltatónál (a továbbiakban: Szolgáltató) egyéni előfizetés kapcsolódik, és olyan állapotban van, amely alkalmassá teszi arra, hogy az IMEI szám megállapításra kerülhessen (a mobilkészülék működőképes)
Ez azt jelenti, hogy a feltöltőkártyás, független készülékeket se lehet cserélni?
A rászorulóknak kétlem, hogy előfizetésük lenne... -
Necroman_Mk2
őstag
No, akkor a tartósan külföldön élők, illetve az ő családtagjaik (ha régi telóval akarta őket megsegíteni), már ki is estek.
#10 MPM Ez az előfizetés pont érdekesen hangzik, de remélhetőleg csak "accountra" és nem "subscriptionre" gondolnak alatta.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Dáin
csendes tag
Igen, én használni szeretném, jól mondja Top cat.
Számomra kockázatot csökkent az az összeg. Nekem nincs sok pénzem, telefonra különösen nem, és sem a nemzetközi rendelés nem biztonságos 100%-ban, sem pedig a garancia esetleges érvényesíthetősége.
Tudom, a fórum kemény magja számára, akik ide hozzászólásokat írnak a fenti szempontok aggodalmaskodónak tűnhetnek, de ez az akció a hozzám hasonló egyszerű, egységsugarú felhasználók számára jó dolog, és hasznos.
Nektek nem sok pénz az a 20.000, nekem igen, és akkor meg lesz oldva egy ár/értékben jó telefon kérdése a következő öt évre, mint amit az elődje kiszolgál(t) remélhetően.
-
Samus
addikt
Egyéni előfizetés a feltöltőkártyás konstrukció is. Tehát akkor hámozom ki az infókat, akkor:
-a készüléket használni kellett bármelyik magyar mobilszolgálatató hálózatán 2021. július 1. – 2021. december 31. között (legalább), ha nem volt mellé net, az sem feltétel, tehát elég lehetett egyetlen hívás is.
-a fentiekből adódik, hogy érvényes SIM kártya is kell a készülékbe
-szerintem a kártyafüggetlen készülék nem kizáró ok, ugyanúgy van IMEI száma, amit a szolgáltató azonosítani tud.Így belegondolva, mekkora LOG fájlok lehetnek az egyes szolgáltatóknál, akárcsak naponta is, mikor minden hívásról egy rakás adatot kell tárolni...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
janeszgol
félisten
Bocsi, érthető. Én is voltam (és ki tudja leszek-e még, bármikor lehetséges ma Magyarországon) olyan helyzetben, amikor ennyire számított egy húszas. Most is számít, nem arról van szó. Én a telefon árához képest mondtam azt a nem számít dolgot.
Használtan esetleg? Vagy az Emag újra csomagolt ajánlatai között rendszeresen van Poco X3 Pro. (Bár te a simát írtad.)
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
ledgeri
nagyúr
Csak annyi az egész:
-Volt használva mobilhálózaton >>> IMEI-je rögzítve az időszakban?
Igen/nem
-2-3g-s?
Igen/nemEgyébként meg van lehetőség külön egyeztetésre is, ha valamiért nem menne, a szolgáltatóknál + az előreg is segíthet majd 14. után.
#13 Samus És az csak alapból már létezik, mert miért is ne...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
[link] Lap alján vannak útmutatók leírások.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Dáin
csendes tag
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Használt mobilt nem szeretnék, csak vésztervként, a használt cucc pont ugyanazokat a kockázatokat hordozza, mint a netes rendelés Kínából, azazhogy zsákbamacska, számomra mindenképpen.
A refurbished cuccok dettó ugyanez. 100-20=80.000 forintért egy MM-ból, vagy Edigitaltól (aminek van saját boltja, és nem csak egy hely a messzeségben, vagy egy csupasz e-mail cím)
És igen, Poco X3 Pro-t szeretnék, szerintem ár/értékben nem nagyon találok most külömbet
-
prsq
tag
Átestem egy mobilcserén, ha érdekel valakit, a másik topicban leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
it Országszerte közel ötven kereskedő mintegy 700 kereskedelmi pontján nyílik lehetőség az elavult 3G-s mobilkészülékek lecserélésére modern, legalább 4G-képes telefonra.
- KERESEK ! - Videókártyát meg tápot
- Apple iPad Mini 6 WiFi 64GB Space Gray
- Apple Mac mini M2 Pro 2022 10C/16G 16GB RAM 512GB SSD - 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Szinte ÚJ, 3 órát repült DJI mini 4 Pro drón, távirányítóval, dobozos, garis + 1 akksi, 512 microSD
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest