Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Bluesummers

  senior tag

  válasz orion1025 #1 üzenetére

  "Könnyebbé vált az ismerkedés... De hogy?" - Akkor neked még nem sikerült neten keresztül ismerkedni?
  "a való életben meg csak egy búzacsíra" - Szerintem Te még nem találkoztál igazi trollal interneten. Ha ennyire kiborít egy-két ember, vigyázz, nehogy öngyilkos legyél. A való életben teljesen normális, de interneten egy igazi sátánfióka.
  "Az egész mobilozás már a társadalom rákfenéje lett" - mocskos Bell, hogy merészelte egyáltalán feltalálni a telefont! :D Sőt, a TV feltalálóját is ki kellett volna hamar nyírni! Internet??? Na neee! Húzzuk ki a dugót!
  "nem tudom hogy képesek emberek naphosszat nyomkodni" --> nem gond, majd ezek kihalnak, ez a természetes. Japánban még nem voltál, ott megy brutál durván a digitalizáció, emberi érintkezés furcsa érzéseket kelthet néha.
  Igyál meg egy kávét, menj ki a szabadba levegőzni egy picit, szép a természet, nincs tele rengeteg negatív energiával. ^^ :U

  Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

 • Bluesummers

  senior tag

  válasz orion1025 #21 üzenetére

  Várjunk, várjunk ... vagdalózol mindenféle példával, kitalálsz valamit, hogy szerintem hogy van ez, vagy az.
  "Ahogy gondolod, de ha neked az normális, hogy mondjuk egy családi összejövetel alkalmával mindenki a telefont b@ssz@, akkor csak gratulálni tudok."
  Nem mondtam, hogy normális, ne tereld a szót további példával ... "mondjuk"

  "Én is sok dologra használom a mobilt (meg sajnos muszáj...), de hétvégén fosom telibe, gyakorlatilag reggel meg este nézek rá, a köztes idő meg nem igazán érdekel, nincsenek rángásaim meg elvonási tüneteim ha nincs közelemben és nem érhetek hozzá." - Ki mondta, hogy függő vagyok vagy hogy én mire használom? :F

  Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

Új hozzászólás Aktív témák