- Windows 11
- [Re:] Már hajókra és repülőkre is sugározhat internetet a SpaceX Starlink szolgáltatás
- Aliexpress tapasztalatok
- [Re:] Az akkumulátorba törhet bele az elektromos autót gyártók és az autóipar bicskája
- Mikrotik routerek
- OpenMediaVault
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
"az ismerkedős részhez, szerintem még mindig könnyebb most, mint az újsághirdetésben a "sportos jómódú fiatalember keresi hű társát gazdagpasi jeligére" módszer volt anno."
Mondjuk a Tinder pl. inkább a diszkóban hirtelen összekeveredős, egyéjszakás esetek megfelelőjeÉn sem ebben nőttem fel, de kihasználom az előnyeit - viszont mit nyomkodjak rajta állandóan, végtelen mobilnetem nincs, ami meg van, azt inkább akkor használom el, amikor tényleg szükség van rá.
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
janeszgol
nagyúr
Nagyon hasznos az okostelefon, meg a mai technológia, de ez kiöli a saját gondolatokat. Létezik már az a szorongás, amikor valaki attól retteg, ha magában beszél. Pedig ez természetes. Egy óvodás is beszél magában, már ott kialakul ez.
(A skizókkal ne jöjjünk, ők mással beszélgetnek, aki történetesen saját maguk, de ők nem tudják ezt.)
Új hozzászólás Aktív témák
it A magyarok nagy része szereti magánál tudni a telefonját társaságban is, ugyanakkor a személyes találkozók alkalmával a mobilozást a többség udvariatlanságnak tartja.
- új! samsung GALAXY A7 tablet - 10" fhd+ ips, 3/32gb, snapdragon662 +adreno610 GARANCIA dobozában A++
- iPhone 11 Pro max 64GB éjzöld gyári független hibátlan akku 88%
- A+ MSI GL63 - ips, 120hz, i7-9750, gtx1660Ti-6, 16dd4+1000nvme ssd rgb-hu jó akku GARANCIA +ajándék!
- HP EliteDisplay S231d F3J72AA Monitor HP monitor 23" HP monitor 30.000Ft új utolsó ismert ára 127e
- ASUS magyar billentyűzetek palmresttel együtt FX503 FX504 GL503 TUF X556 X555 K501 GYÁRI ÚJAK
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest