Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Remekelek28 #79 üzenetére
Másfél hónapja volt róla egy írás.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Aryon87
nagyúr
válasz
Remekelek28 #227 üzenetére
Kijelzobeeges 3x-ra..
LGD panel.
Huawei P40Pro & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
Aryon87
nagyúr
válasz
Remekelek28 #229 üzenetére
A G5-n sokkal hamarabb elojott a beeges, mint a G4en.
Hardveresen nem erzek kulonbseget, akkuidoben nalam jobb az 5, szoftveresen hibatlan. Nekem hibas peldany jutott, a tobbieknek mind jo a telefon. Neha van 1-1 baki, de semmiseg hozzam kepest... (Mellesleg mar 3x van most szervizben...)Kivancsi leszek a V20-al mifele nyugok lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
nagyúr
válasz
Remekelek28 #231 üzenetére
Állítólag a G4 kijelzője jobb. Viszont az erős fényben a kontrasztot az egekbe tolja, hogy deformálódik a szín is, a G5 meg csak akkor adja rá a plusz naftát, ha napsütés éri. Ennyit figyeltem meg belőle.
Nekem sima V20 jöhetne.
-
Zoloawake
csendes tag
válasz
Remekelek28 #235 üzenetére
Sztem azért amiért a Colve.uk se hozza be. Nincs szerződés garanciára, meg nincs pl nyelv se itthonra, satöbbi...... clove ezért nem forgalmazza odakint.
-
Zoloawake
csendes tag
válasz
Remekelek28 #238 üzenetére
Én értettem mire gondolsz, de arra válaszoltam csak hogy miért nem hozzák be EU-ba.
Tudom hogy a HK az totál megfelelő ide is, sőt a koreai verzió is és a töltő is ugyan olyan nálukEzelőtt pár hsz-el leírtam mit írt a clove.uk arról hogy miért nem kapható náluk és hogy miért nem importálják közvetlen HK-ból.
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #238 üzenetére
én ahogy nézem , amit vám+áfa mentesen UK- ból lehetne rendelni az sajnos (H990DS),,Eng/IT/ES/DE/FR,, nyelvekkel érkezne, szerintem ezért sincs V20 a GSM boltokban sem ,ellentétben a V10H961N ami magyar nyelvvel volt már tavaly ilyenkor itthon elérhető ( abban viszont nem volt B20 800 mhz , de ezt meg lehetett oldani )
LG G8X ThinQ™ Dual Screen 128 GB ,LG G7 ThinQ , iBasso DC01, Astell & Kern KANN , Sennheiser HD 650 ,Sennheiser HD 630 VB ,Sony MDR-1AM2, Huawei MediaPad M5, GoPro 8,
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #252 üzenetére
Ahogy látod is a hozzászólásom alsó részén
H990DS -t Partnero (175volt , a V10-et eladtam több mint egy év után ) Bár a dobozon ott vigyorog a magyar HU felirat ,de egyenlőre nem találom.., lehet rootolni kell ..de mindegy is , többet ér mint egy Fiio X7 amin ugyancsak nincs magyar nyelv ,és ,,csak,, DAP ..
hál istennek nem adtam el az extendereimet és az impedancia növelőt, mert a quad DAC esetén is működik
(aux/HighGain/poweramp v3.. FLAC/DSD.. stb.) és ha a V10 tisztán és szépen szólt, na ez pedig kristály tisztán :-)
LG G8X ThinQ™ Dual Screen 128 GB ,LG G7 ThinQ , iBasso DC01, Astell & Kern KANN , Sennheiser HD 650 ,Sennheiser HD 630 VB ,Sony MDR-1AM2, Huawei MediaPad M5, GoPro 8,
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #255 üzenetére
SEA verzió ,vélhetőleg Taiwan ?
Kijelző : briliáns és még nagyobb kontraszt mint a V10 ( ez már van olyan magas mint az S7)
Anyag : könnyebb , és jóval vékonyabb , de nekem kevésbé masszív mint a V10 óraacél kerete ( a kiálló kamera ,,együttes,, khhm arra vigyázni kell ..)
Sebesség: nos a Galaxy S7- el teljesen pariban van ..
Mai vétel, túl sokat nem tudok még róla, az Android 7 pedig elég szokatlan a 6 után ..
Gyanítom root nélkül nem megy a magyar nyelv , de nem is okoz problémát , az XDA-n lesz hamarosan root aH990ds- re is . ( ez a nyelv mellett a Viprer4android miatt is jó lenne )
Egyenlőre nagyon tetszik , én hifi bolondként a HiRes hang miatt szerettem volna egyet , mert a Headfin sok jót olvastam róla . Nem mellesleg telefonként is jónak tűnik ..Freki lista :
[link][ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Remekelek28 #261 üzenetére
Nekem G3-am van ugyanilyen kóddal és igen, kapásból magyar nyelv és a frissítésekkel is jött magyar nyelv.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
babosmiki
addikt
válasz
Remekelek28 #270 üzenetére
Itt van pár kép, le kellett méreteznem őket, hogy felrakhassam..amúgy nem nyúltam semmihez sem, automata mód.
Katt a képre:[ Szerkesztve ]
"Galaxy S20+, Watch Active2, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #310 üzenetére
Természetesen nem halál biztos infó , a z XDA-n olvastam a V20 topicban, páran írtak az LG- nek ,és ezt a választ kapták ( Német illetve Belga V20 tulajok ) , ráadásul anno a V10 dualsim- ben volt magyar menü amikor megvettem 2015 novemberében , eben csak a nagy világnyelvek , En,Fr,It,Tr,Spn,Ru,De + keleti ékírások vannak , a dobozán viszont sok más nyelv mellet a Magyar is... Ettől függetlenül bármi előfordulhat , szerintem is baromságot csinálnak , főleg a Note 7 hiánya ami indokolná , hogy behozzák .
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #350 üzenetére
Szerintem a G6 és a V20 nem fogják ütni egymást , mivel a V20 az eu-ban nem lesz , valószínű egy gyors SOC lesz benne 4-6 GB ram , vízhatlan 5,2-5,5 " unibody , másodlagos kijelző és audió hardver nélküli modell várható , a Galaxy S7-8 mellé :-) De ezek csak találgatások, ...
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #354 üzenetére
Te --,,elek,, remek
A helyzet u.a. a V20s- ben lesz másodlagos kijelző és audió hardver , a G6-ben ezek nem :-) így ok ?LG G8X ThinQ™ Dual Screen 128 GB ,LG G7 ThinQ , iBasso DC01, Astell & Kern KANN , Sennheiser HD 650 ,Sennheiser HD 630 VB ,Sony MDR-1AM2, Huawei MediaPad M5, GoPro 8,
-
OPiiPO
addikt
válasz
Remekelek28 #501 üzenetére
G3,G4,V10 biztosan, ezeket tuti így kellett használni
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Tillu70
tag
válasz
Remekelek28 #501 üzenetére
Amiben jobb:
- kamera - ezt vártam is tőle és nem is csalatkoztam,
- GPS - ég és föld,
- működik a hangrögzítés,
- A beépített email kliens végre jól kezeli a sent mappát,
- stabilabb wifi.amiben - nekem visszalépés: akku - de erre számítottam. A mai nap az első a munkában, ma majd kiderül, hogy mit bír érdemben.
Le is vettem a százalékos akku kijelzést, ne idegesítsen...Kell rá valami tokféle, mert állandóan belépek az ujjlenyomat olvasóval, amikor a oldalsó tokba teszem...
-
Tillu70
tag
válasz
Remekelek28 #510 üzenetére
Én szeretem és fogom is használni. A duplakoppos lehetőség nekem annyira nem "begyere", bár jól tud jönni autóban...
-
hito
nagyúr
válasz
Remekelek28 #510 üzenetére
Persze! Kikapcsolás = be se kapcsolod => nem regisztrálsz ujjlenyomatot.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz
Remekelek28 #515 üzenetére
Akkor a duplakopp működik
Kettőt rápöccintesz, feléled a kijelző és mutatja az időt, illetve annak megfelelően az értesítéseket, hogy azoknak adtál-e felhatalmazást megjelenni az ujjlenyomattal való képernyőzár esetén.
De minek is, amikor a másodlagos kijelzőn folyton látható az idő
Vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Aryon87
nagyúr
válasz
Remekelek28 #523 üzenetére
Utólag már rájöttem hogy ott nincs
Eh, nagy dilemma ez kéremszépen
-
dSERiES
senior tag
válasz
Remekelek28 #883 üzenetére
Hát ez nagyon tuti. Azt hiszem ez a Japán exkluzív LG V34-nek az átnevezése.
Már csak az ár a kérdés, ha véletlen tud a V20 ára alatt nyitni, best buy.
Bár ha az felett is lesz, lehet akkor is népszerű azoknak, akiknek a V20 túl nagy.Privát üzenetre illik válaszolni.
-
OPiiPO
addikt
válasz
jó lesz ez pl. asszonynak őszre, ha jó lesz az ára
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
tipuka
addikt
válasz
valami nagyobb képernyős tesó nem jön eu-ba?
.▪ *-▪- -▪*- ▪- - -▪*-->>> új bontatlan SoundMAGIC P21S, ES18S és Pirelli Cinturato P1 Verde 175/65 R15 84T (4db) eladó <<<--▪-*▪--▪ .-▪* -▪ -▪.*--
-
tipuka
addikt
válasz
Remekelek28 #892 üzenetére
jó nyílván, csak ez olyan kicsiii
.▪ *-▪- -▪*- ▪- - -▪*-->>> új bontatlan SoundMAGIC P21S, ES18S és Pirelli Cinturato P1 Verde 175/65 R15 84T (4db) eladó <<<--▪-*▪--▪ .-▪* -▪ -▪.*--
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Második kamera és kijelző, szokatlanul fejlett képrögzítés és audioképességek plusz katonai standardnak megfelelő ütésállóság – mi kell még a tökéletes óriástelefonhoz?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Laza koronavírus topik
- [Re:] [Algieba:] Tíz januári fotóm 2021
- [Re:] Továbbra is érzi az erőt a 8K-ban a TCL
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- i3-10100F (4 mag/8 szál, kb i7-8700 szint!) +8-32GB DDR4 +SSD -VGA NÉLKÜL! [GARANCIA+SZÁMLA!!!]
- Gamer PC eladó ASUS ROG STRIX RX 580 8GB-tal!
- Ion Ttusb05 Lemezlejátszó és Digitalizáló
- Samsung BD-H6500 3D Bluray és Média Lejátszó
- iPhone X 256GB Space Gray, nagyon szép állapotban, 85% aksival, minden tartozékával eladó.
Állásajánlatok
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy