Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DraXoN

  addikt

  válasz hito #675 üzenetére

  nem kell root

  én elvileg 1 év garanciát kaptam.. (partnerogsm). de a garanciapapírlap kitöltése is kissé foghíjasra sikerült, és ahogy olvastam facebook oldalán is, addig ok az üzlet amíg nincs igazából garanciális ügyintézés, ott már vannak gondok :\ ...
  Mondjuk a papíron szerepel a típus, a sorozatszám (olyan hihetetlen macskakaparással amit alig bírok elolvasni :D ) és a garancia lejárati dátum.

  reméljük nem lesz vele gond :) .. bár sok esetben javítottam már személyesen telefont, így max az alkatrészár lenne fájó egy elromlás esetén.

  ------------------------

  Mondjuk root ... anno kellett nekem, de úgy a 4.4 android óta, egyszerűen nem használtam semmire, így ha volt is max. azért mert a módosított rendszer a telefonomon azzal jött.. Ennél mondjuk nem látszik rá esély, nem nagyon van ilyesmi ahogy elnéztem. Mivel ez egy koreai modell (vagy tajvani? h990ds), az xda közösségének csak keveseknek van. Azoknak akik "elszántabbak" vagy többet tudnak, lehet nincs. Én is kezdő vagyok ezen a szinten (csak tabletet mókoltam korábban), mivel LG-m viszont sose volt még azt se tudnám hol kezdjem.. Az időmbe meg nem férne sajnos bele mostanában, hogy próbálkozzam.. bár lehet nem is akarnám "kockáztani" miatta a készüléket... Jó áron vettem, de szeretnék (egyenlőre) egy 2-3 évet meglenni vele, lehetőleg probléma nélkül.
  Lényegében tudtam róla, hogy nincs root, de engem nem zavart, ennek tudatában vettem.

  [ Szerkesztve ]

  The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 5 1600(AF); Rx470; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés