Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #255 üzenetére
SEA verzió ,vélhetőleg Taiwan ?
Kijelző : briliáns és még nagyobb kontraszt mint a V10 ( ez már van olyan magas mint az S7)
Anyag : könnyebb , és jóval vékonyabb , de nekem kevésbé masszív mint a V10 óraacél kerete ( a kiálló kamera ,,együttes,, khhm arra vigyázni kell ..)
Sebesség: nos a Galaxy S7- el teljesen pariban van ..
Mai vétel, túl sokat nem tudok még róla, az Android 7 pedig elég szokatlan a 6 után ..
Gyanítom root nélkül nem megy a magyar nyelv , de nem is okoz problémát , az XDA-n lesz hamarosan root aH990ds- re is . ( ez a nyelv mellett a Viprer4android miatt is jó lenne )
Egyenlőre nagyon tetszik , én hifi bolondként a HiRes hang miatt szerettem volna egyet , mert a Headfin sok jót olvastam róla . Nem mellesleg telefonként is jónak tűnik ..Freki lista :
[link][ Szerkesztve ]
LG G8X ThinQ™ Dual Screen 128 GB ,LG G7 ThinQ , iBasso DC01, Astell & Kern KANN , Sennheiser HD 650 ,Sennheiser HD 630 VB ,Sony MDR-1AM2, Huawei MediaPad M5, GoPro 8,
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Második kamera és kijelző, szokatlanul fejlett képrögzítés és audioképességek plusz katonai standardnak megfelelő ütésállóság – mi kell még a tökéletes óriástelefonhoz?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Router gondok
- [Re:] Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- [Re:] Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- [Re:] Garmin Fenix 6X Pro Solar Titanium DLC - a Napra lehet nézni
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB - 2 év gari/nemcsákány!
- Sapphire Pulse RX Vega56 8GB (Samsung) - újszerű/nemcsákány!
- MacBook Air 13" 2017 magyar billentyűzettel, szép állapotban, mélyen ára alatt, garanciával
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
Állásajánlatok
Cég: Szintézis-Net Kft.
Város: Győr
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest