Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • FTeR

  addikt

  válasz mob_zzz #60 üzenetére

  "Kicsit hasonlít a helyzet a bliccelésre..."
  nagyon jó párhuzam.

  azt az érvelést még el is fogadnám, h nincsrápénze/úgysevennémeg, ha nem vágna fel vele. elképesztő, h még büszkék is rá. sőt, el is várják a másiktól, lehülyézik ha az az nem csallophazudik. (múlt héten bementem az egyik aluljáróban pénzt váltani az automatához, erre ki volt akadva a csapos, h jegyet akarok venni).
  a gond inkább az, h abból a 31-ből min. 20 bliccel és csodálkozunk, h miért annyira lepukkant / elavult / koszos / miértkerülállmapácsinakmilliárdokbaamikormásraiskölthetnéaztapénzt.

  nevetségesnek tartom, amikor bíróságon akárhány milliós károkozásról beszélnek, de azért a másik fél hozzáállása sem épp dicséretes. én is a fenti úgysem venném meg érvet vallottam, míg nem volt saját keresetem, aztán vmi megváltozott. még ha kevés is volt, de volt saját pénzem, aminél eldönthetem, h mire költöm. mint lentebb említve is volt, hetente többször is elmehetnék mindenféle bulikba és 10ezreket költhetnék piára vagy minden filmet megnézhetnék a moziba, stb. vagy szoríthatok helyet olyannak, amit ügye olcsóbban is megúszhatnék. btw, hamár ps, pont a fenti "pálfordulás" óta nincs a gépemen ps. hiába legjobb program, arra amire nekem kell "ágyúval galambra" lenne és sosem hozná be az árát (hobbiból sem szoktam designerkedni), így találtam alternatívát, amivel kicsit lassabban megy a munka sok dolgot nem tud, de arra tökéletesen alkalmas, h* apróbb módosításokat elvégezzek vele.

  *h áthárítsak minden munkát a designerre :D

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés