Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
csodás.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Semmi meglepő nincs benne, meg abban sem, hogy magasról tesznek a problémára.
https://www.coreinfinity.tech
-
Tomcat
őstag
És éppen mától erőlteti rá kizárólagosan a MS a felhasználókra a Skype-ot az MSN helyett...
Tomcat
-
törölt tag
FB hitelesítéssel találkozott már valaki? AMikor új gépröl használja az ember, s mielött beengednék csekkol: mutat képeket ismerösökröl, három-négy válasz közül kell megjelölni az illetöt, majd ezt valami tízböl nyolc jóval elfogadja. én azon is behaltam.
-
-
Kasya
nagyúr
-
doc
nagyúr
volt mar nekem is ilyen, de talan egyszer vagy ketszer lattam, pedig kb. 3-4 gep 6-8 oprendszeren, 2-3 orszagbol hasznalom a facebookot
szoval csak az hogy mashonnan lepsz be, meg kevesilletve amikor masik browsert inditottam, amiben proxy volt beallitva, azonnal nekiallt sikitozni az eredeti loginnal is hogy gyanus hogy egyik pillanatrol a masikra a Fold masik oldalarol lepek be, biztos hogy nem vertek at?
-
nap
addikt
Népszerű lehet, ha hatszor ellopták a fiókját.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
kakuk.tamas
addikt
Csak megjegyzem, hogy ez a hiba már évek óta fenn áll, még az MSN/Hotmail korszakot is érintette...
Onnan tudom, hogy én is az ügyfélszolgálat segítségével néztem bele az exem fiókjába...
Nem volt nehéz, csupán 4 e-mail címet kellett csinálnom (3ről küldtem az exemnek levelet, olyan 10-20db levelet váltottunk, a 4. címre kértem a helyreállító linket), kellett 4 partner neve, aki a listáján van(családtagok...), meg kellett 4 levélnek a tárgya. Ami ugye megint adott volt, meg a személyes adatok is... 3 napba telt össz-vissz, hogy az MS küldje a helyreállítást.
Ezt meg is írtam nekik, hogy ez így nem épp kóser, de sz*rtak a levelemre, erre az MS fb oldalára kiposztoltam a módszert... Arra se volt reakció...
Szóval erről ennyit...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
lvb
tag
Én csak azt nem értem, hogy minek szarakodnak az MS-nél a visszaállítással. Ha valaki elfelejti a jelszavát, Skype azonosítóját, így járt. Ugye aki hülye, haljon meg... Majd legközelebb jobban odafigyel az adataira.
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy biztonsági szakember az ügyfélszolgálat működésében talált hibákat, de a cég egyelőre még nem reagált a felvetésre.
- Apple iMac 24" M1 kék üzletből, Apple gyártói garanciával 8 magos GPU, 8 magos CPU-val, magyar bill
- HP EliteDesk 705 G4 SFF / Ryzen / DDR4 / NVMe M.2 SSD / USB Type-C / HDMI / 27% áfás / több darab
- -47% HP ZBook Firefly 14 G8 (840 G8) workstation:i7 1165G7,16GB,500GB,Nvidia T500,vil.MAGYAR bill.
- Dell 1 gbit/s hálókártya (4 port, PCIe, low profile)
- Új DELL G15 GAMER Tervező Laptop -45% 15,6" i5-10500H 8/512 FHD IPS MATT 120Hz NVIDIA RTX 3050Ti 4GB
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest