- Sweet.tv - internetes TV
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
kedves kinti ismerősöd akkor a Patriot Actről nem hallott?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
És mennyi mindent nem tudunk még, ez is finom sütemény (ámbár offtopic).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dajkopali
addikt
mivel a szovjet időkben hívták az akkori tagköztársaságot Szovjet-Belorussziának, ezért az önállóvá válás után az ottaniak keményen ragaszkodnak a Belarusz elnevezéshez
A Belorussziával mélyen megsérted őket nemzeti érzelmeikben.Igazából a német eredetű Fehéroroszországot is gyűlölik az orosz utalás miatt, s helytelennek is tartják földrajzilag, de magyarosan még mindig ez az elfogadott.
[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
_az
senior tag
muhaha, majd virágozni fog a freenet, az elvileg cenzúrabiztos
az
-
VIC20
őstag
"Belaruszban"
Hoool?! Talán Belorusszia. Beszélni nehéz magyar?
-
blueMerle
veterán
Diktatúra. Ennyi. Mi mást kell még ehhez hozzáfűzni? Bármit, bárkivel, bármikor megtehetnek ,mindenféle következmények nélkül. Ennek semmi köze a rendhez és a törvények betartatásához.
Mondjuk úgy hogy féligmeddig belelátok egy netszolgáltató mindennapjaiba. Nálunk a szolgáltatói logolás fogalma nagyon humoros
[ Szerkesztve ]
-
Moreecqa
tag
Netiquette is azt írja ""Vevő védd magad" (Caveat Emptor) elv" érvényesül Tehát aki nem védi magát, magára vessen...Nem rinyálni kell, hogy megfigyelnek...
Használj titkosítást!!!
-
Narxis
nagyúr
Szerintem az túlzás, hogy mindenkit nyomon követnek és megfigyelnek, inkább csak aktívabbak a hatóságok mondjuk 10 évvel ezelőtti helyzethez képest. Az a nigériai robbantó a frászt hozta rájuk. De ezeknek a szigorításoknak a következménye is csak a reptereken érezhető leginkább, felszerelték azokat a testszkennereket, tegnap pedig az egyik kaliforniai repülőtéren okozott riadalmat egy ismeretlen folyadék egy táskában, kiürítették az egész területet aztán kiderült, hogy veszélytelen.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Moreecqa
tag
Hát ezért mondom én is annak a hülye ügyvédemnek,(politikusoknak is dolgozik) hogy titkosítást használjon a notebookján, a levelezésében... Erre ő: Akkor sokkal bonyolultabb lenne az egész... és nem lehet rávenni.
Az én winyómat hiába tennék más gépbe... Vindózot sem használok, csak ha muszáj..(melóhelyen, vagy játszani)
-
FixY67
senior tag
válasz deathtania #25 üzenetére
És egyébként is... beköltözött hozzád az a német nevű orvos, aki folyton átrendezi a szobát... Valami dr. Alzheimer...
...
-
Lunder
csendes tag
jajj, megint a szokásos menetrendszerű gonosz rasz-putyinozás, uncsi, ne tegyünk már úgy mintha európában nem léteznének tabutémák, és azzal kapcsolatos netes és irl cenzúra - szankciók : börtön/pénzbüntetés, és netes oldalak törlése/blokkolása/keresőből kivetetése!
-
jgyorgy
csendes tag
válasz deathtania #25 üzenetére
tiszta sasszem az egész
de komolyan,nem lepődnék meg ha kiderülne,hogy amerikában valami hasonlón dolgoznak...[ Szerkesztve ]
-
deathtania
senior tag
hm. ezen még meglepődik valaki? mindenkit figyelnek. minket is. nincs ebben semmi meglepő kérem... figyelni is kell, hátha pont én vagyok az, aki fel akarja törni a parlament kapuját egy biciklikulccsal, aztán felfesteni a bejárat fölé, hogy Nagycirkusz. igen, én vagyok, aki banánt akarok tenni a szabadságszobor kezébe. én vagyok az, akinek elgurult a gyógyszere (a sok vizsga az agyamra kezd menni).
gyógyszert akaroookkk!!!!
az orvos cavintont írt fel, de sajna elfelejtettem, hogy hova tettem
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
-
Zolee11
senior tag
Nem konkrétan erre gondoltam... inkább arra, hogy érdekes ilyen esetekben, hallani sem lehet róluk. De ahol olaj szag van, oda mindjárt megérkeznek egy baráti vacsorára. És ha már ott vannak, akkor megtankolhatnák nekik a tanker-hajót is, mert ugye véletlenül pont azzal érkeztek.
no brain, no problem
-
WonderCSabo
félisten
Nem hittem volna, hogy ott idáig fajultak a dolgok.
Kendek: Milyen királyságokra gondolsz? Egyesült Királyság, Spanyolország, Belgium?
-
És mégis mit tegyen az USA? Szállja meg ezt az országot is?
(#18) _ak_: nincs különbség, hogy utólag számlán, vagy előre fizeted a forgalmadat, és prepaid előfizetésed sem lehet szerződéskötés nélkül
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
_ak_
addikt
Azon próbáltam eligazodni, h mi van akkor, ha mondjuk egy külföldi még csak nem is számlás előfizetéses sim kártyáról neteznek, akkor kit mire szólíthatnak fel? vagy külföldi proxy-n/kapcsolaton keresztül terjesztik a rágalmazást?
Mennyire jelentenek valóban akadályt az efféle törekvések és mennyi ebből csak az ijesztgetés?
Let's begin, de gozaimasu!
-
qwertly
addikt
Nem kell mindent elhinni amit a megszűrt sajtóban olvasható .A átlag Belarusz elvan a Lukasenko uralma alatt,nem akarnak ők "narancsos" forradalmat elvannak az olcsó orosz gázzal és olajjal.Egy kisebb vagyont teszek rá ha magyarországon is megkérdeznék a tényleg a népet,hogy szürke de biztos állásuk legyen,vagy ami most van akkor az elsőt választanánk.Így vannak a Belaruszok is.
-
_ak_
addikt
Mi a helyzet a mobil nettel? wap?
Let's begin, de gozaimasu!
-
Fidel76
tag
Nem tudom, hol éltek, de aki az USA-ra hivatkozik el van tévedve. Náluk az összes emailt figyelik + a nagyobb közösségi portálokat is és az emberi jogokra hivatkozva + a békéért jeligével tiporják el az emberek megmaradt jogait...
Mi még szerencsésebbek vagyunk mert a magyar államnak nincs ilyenre pénze. -
ddekany
veterán
Még? A "nyugati világ" és az USA is efelé tart... legalábbis próbálják megalapozni egy efféle váltás lehetőségét. Az emberekben megvan ez a beképzelt hit, hogy amit megéltek az utóbbi pár (valahol még több) évtizedben, ami a szólásszabadságot illeti, az annyira az ő érdemük és annyira az ő kezükben van, hogy ez így is marad, csak vannak lemaradott helyek. De hát a szólásszabadság csak addig maradhat, amíg az emberek nem túl nyugtalanok, nem igaz? Ha mondjuk nagyon leesik az életszínvonal, de az Internet marad, akkor az aligha maradhat szabad.
-
Rickazoid
addikt
Az USA valószínűleg nem szeretne ujjat húzni az oroszokkal, gondolom nem véletlenül hivatkozik ez az illető se rájuk.
Idővel talán elbukik az irányításnak ez a formája.. persze ahol erőszakkal és félelemmel kormányoznak, sokáig fenntartható a rendszer.
Az egyetlen kiút a teljes nép fellázadása, minden ilyen államban egyszerre, nehogy segíthessenek egymásnak, persze abba sok millió civil halna bele, ezért nem történik meg, ráadásul nincs egy olyan egyén se, aki esetleg összefoghatna egy ellenállást/lázadást. Vagy ha van is, gyorsan félre állítják. Aki meg behódol, annak kényelmes élete is lehet. A volt magyar kommunizmust is sokan dicsérik itthon is, pedig nekem már azt tanították, hogy milyen kegyetlen idők voltak.
Ennél sajnos rosszabbról is hallottunk már.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
MODERÁTOR
Azért tényleg durva, hogy még vannak ilyen országok, ahol teljes diktatúra van. A királyságokon is meglepődök, pedig aztán az emberiség történelmében nem is olyan hosszú ideje van meg ez a "modern" társadalom.
Azért szép, hogy 94 óta övé a hatalom. Gondolom nem a választásokat nyerte meg ennyiszer...[ Szerkesztve ]
-
dajkopali
addikt
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
törölt tag
Pali, az a bajusz gyári, vagy te boltoltad rá?
Nem lehetne valahogy a hüjéket fájdalommmentesen lelőni? Mármint társadalmi fájdalom mentesen.
-
Zolee11
senior tag
Sajnálatos, hogy az emberiség mely civilizáltnak, fejlettnek és értelmesnek nevezi magát, ilyet megtűr. Ilyenkor hol van a nagy Egyesült Államok, mely állítólag a terroristák miatt ment Afganisztánba, ez nem terorrizálás? Igaz ez nem, ez csak diktatúra.
no brain, no problem
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- Milyen notebookot vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook