Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
A szavazásba felvenném a "Ritkán, és tud is zavarni" válaszlehetőséget. Az ugyanis, hogy nem találkozom ilyen hibával sűrűn, nem jelenti azt, hogy amikor belefutok, nem zavar.
-
jerry311
nagyúr
válasz cinemazealot #1 üzenetére
Meg azt is, hogy mi az a Noto?
Eddig nem hallottam róla. -
törölt tag
Nekem minden egyes számlakivonatomról hiányzik néhány karakter a nulla elől.
-
villamos
őstag
Rovásírás nincs. Gagyi...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
arnyekxxx
veterán
Szerencs□re □n nem t□l gyakran tal□lkozok vel□k.
-
hemaka
nagyúr
Nagyon ritkan futok vele ilyenekbe, bar nem is latogatok dzsihadista oldalakat.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Armahun
addikt
A̜͍̭̰̼̼m̺̻̱̖i͈̯͠ó͔͔̤͟t̹̘̹̳̻͇á ̸͔̯͉̦̳v͠i̜s͖͎̤̣͚̥s̙͖̻͓̺̮͜z̨̹͖̲͓̥̟̥a͏̤̬͔̝̰͕t̳̙̳ér̘t͏̮e̲̹̳͡m̴͎̲̳̳͇̥ ́w̭̗̣͜ͅí̯͕̬ṋ ̛͈̻͚̬7̙̖̣-͖̟̺̦̻ͅr̫̩̰e̠͇̭͕̙̹͚,̫̻̘̩̦̯̝ ̣̟̼͔az̮ ̷̟͎͈͕a̭̲̙l̜͜á҉í̺̰̫͚͚̦rá̹̰s̪̀o̺͖͘m̼̺̣͔̠b̕ó̲̙̪̟̮̺̩̕l̘ ̵͈͇͚̭͔͎ḙ̶̭̹̬l̫̝̞̙͇ͅm̜̠̣̺̕e̺̳͈͍͇̥̦͟n̠̤̬̙͠ͅek͖͈͠ü̪̞̰̬ͅl͏͔̱̦͔̯̩̜t a̳̪̙̫̱ ̠k̦͖i̸̱͇̘̘s͏͕̰ ̸̟͈̥̣s͎̩͖͕͙̥á̝̥͇̪r̭̹̳̘̤̪ḱ̳̱͎̼á̟͉̱̟̟̤ń̲̪̣̖y͍̩̩͇̦͎̩.̙͇̜̳̲͓ ͙
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
ledgeri
nagyúr
válasz cinemazealot #1 üzenetére
Hát tényleg nem egy dimenzióban vannak az opciók.... így nálam a sűrűbben, mint szeretném lett...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Árvíztűrő tükörfúrógép.
-
HXY
addikt
Szégen mikor a legnagyobb multik olyan weboldallal jelennek meg, amin az ékezetes karakterek hol ilyenek, hol olyanok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Path of Exile 2
- eBay
- Több helyről érkező SteamOS-t jósol a Valve arculati irányelveinek frissítése
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest