Hozzászólok Aktív témák

 • Huma

  addikt

  Először is a többieknek válaszolnék.
  Azért remélem látjátok, hogy hol a bibi a liunxal. Pont ezekről a dolgokról beszéltem mikor azt mondtam, hogy nem felhasználóbarát. Külön program kell ahhoz, hogy automatikusan csatolja a meghajtókat. Külön program kell ahhoz, hogy az oldalsávot testre lehessen szabni.
  De úgy összességében is baromi kevés beállítási lehetőség van az ubuntuban amit a grafikus felületen át lehet elérni. Erről beszéltem, hogy ha valaki testre akarja szabni akkor indul a szívás.
  Úgy könnyű bolondbiztosnak lennie egy rendszernek ha a beállítási lehetőségek kétharmadát csak terminálon keresztül lehet elérni.

  tomtyi:

  1: Most sem találtam meg először, aztán rájöttem, hogy csak akkor lehet láthatóvá tenni a felső menüsort ha teljes képernyősre állítom a nézetet. Eszembe sem jutott, hogy ilyen logikátlan módon oldották meg.

  2:Több fül, egy oldalon. Most mindkét oldalon csak egy van.

  3: Szóval szerinted teljesen rendben van, hogy kilométeres szám és betű kombinációval jelöli a meghajtókat (Ami miatt a GC pl teljesen átláthatatlan lesz), ahelyett, hogy szimplán hozzárendelne egy betűt.

  Asztal: Szóval nincs rá gomb? Végülis ez egy grafikus kezelőfelület, ne kelljen már billentyűkombinációkat nyomkodnom.

  Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Hozzászólok Aktív témák