Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tiédetis

  junior tag

  válasz Graphics #9 üzenetére

  Jó, nem kell mindent szó szerint érteni! "kuka" - így rendben? Fiók aljában az RN3SE mert nem kaptam hozzá már usb csatlakozót, de ez akkor is "kuka"
  Ha meg szar, nem fogom eladni. Bár ha azt veszem, hogy kedves fórumtárs úsztatott telefont árult hibátlanként, garival.. Na az már kimeríti a szándékos átvágás kategóriáját.

  ------------
  Miközben annak egy "érdeme" van, a trükközés. Mégis mit látnak a nagy magyar életben? Háromszoros túlárazásokat, lopásokat, garis igények magasból le...sát. Van egy követendő példa, amit követnek sokan.

  [ Szerkesztve ]

 • d@vee

  senior tag

  válasz Graphics #9 üzenetére

  Dehogy trükközés. Most várja meg más bolt is, míg megjelenik itthol és vegye onnan, mert épp nem saomi hivatalos partner, csak kitalálja hogy sok más tekó/műszaki cikk mellett akar árulni xy telefont? Aztán az így eleve drága itthoni árra még rakja a saját hasznát?
  Ugyanmár, az nem túl nagy trükk hogy megveszek valamit kintről és eladom haszonnal, de még így is 20-30-40 ezerrel olcsóbban tudom adni mint más bolt. Kint már megadóztatták, itt eladom számlásan de még akkor is olcsóbb és akkor még benne van a pakliban az, hogy kevesebb haszonnal dolgozok mint hivatalos bolt. Mivel a nagyobb eladott darabszám behozza a pénzt.

  Dolgoztam műszaki boltban kereskedelmi űgyintézőként és nem, nem kell itt trükközni meg ilyenek. Nem egyszer volt, hogy külföldi, full legális partner olcsóbban adott dolgokat, mint a szerződött és hivatalos márka saját nagykere. Kinti partner vett több ezer-tízezer darabot, itthol csak pár száz, persze hogy olcsóbban kapta. Olcsón is adta tovább, ittholra megvéve, beárazva és eladva számlásan is olcsóbban jött ki, mint maga a márka nagyker árazása.

  Jól írták feljebb, ez ilyen félig marketingfogásos cikk.
  Gari meg smafu. A tavaly vett Soocas X3-as fogkefém elromlott. Emailre alig válaszoltak, telót persze csak sokadik, napokon keresztüli telefonálásra vették fel. Elpostáztam, egy hónap múlva jön a számlámra a pénz. Semmi válasz hogy javíthatatlan lenne, vagy kérnék-e másik készüléket? Semmi, pénz vissza aztán csináljak vele amit akarok.
  És itt a cikk érvényes mert megvettem én is most Aliról, EU raktárból. 4 nap alatt ittvolt és gari mindegy is, mert itthol se csinálták meg.

  [ Szerkesztve ]

  "Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"

Hozzászólok Aktív témák