Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
Szegény Microsoft, megértem az aggodalmaikat manapság nem könnyű egy ilyen céggel érvényesülni.
-
Apika
Közösségépítő
Lehet, hogy már mindenki a Win8-at várja...
-
Male
nagyúr
Most nem konkrétan ehhez a cikkhez, csak szerepelt benne ez a rész: "amit a cég vezetői a PC-piaci helyzetre fogtak".
Amiről beugrott ez a gyakori nézet: ha jól megy, akkor a cég és vezetői nagyon jól végzik a munkájukat, ha kevésbé jól, akkor a piaci helyzet a rossz... legalábbis az adott cég vezetői szerint
-
Sofian
őstag
Jajjistenem.... megint megy a hangulatkeltés... Appleblogon(index) holnap ez úgy fog lejönni, hogy csődbe ment a Microsoft...
-
szp1
addikt
Ehhez képest a részvények 5% pluszban vannak, miközben a google erősen lefelé ment.
Cikk, annak akit érdekel.
A Win 7 egyébként szerintem tényleg jól sikerült, méltó vetélytársa az iOS-nak.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
törölt tag
Pártatlan vagyok a témában, de ez
"windows 8 már kicsit odacsaphat a IOS nek is ipad fronton"
csak abban az esetben történik meg, ha
1. a majdan megjelenő Win8-at a mostani iOS-hez hasonlítják, vagy
2. ha a iOS semmit nem változik addig.
Különben az lesz, ami pl. a böngészőknél szokott lenni. prealfa állapotban még egy kicsivel gyorsabb az aktuális IE bármely konkurensénél, azonban a végső kiadásig eltelő időben a többiek finoman szólva is ellépnek.[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
hát igen...most csak az vesz vagy újít be pc-t akinek nagyon muszáj,ilyen árak mellett,na nem csoda hogy gyengébben fogy a windows.
Kárörvendő trollok meg beindulnak,ahogy az már lenni szokott minden ms hír hallatán..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
rybank
senior tag
Ez az egész azért történt mert én áttértem Linuxra.
-
Polllen
nagyúr
Szerintem nincs semmi meglepő ebben. Az átlag vasak már bőven túlszárnyalják egy átlag ember igényeit, így nem érzi szükségét hw-t váltani. (Gondolom az eladások jelentős része lenne OEM)
Aki meg váltani szeretne, inkább vesz egy kütyüt, ahol a windows nem nagyon van jelen. Mondjuk a w8-cal ez változhat, még úgy komolyan semmiről sem maradt le m$...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Kaiku
senior tag
"Bírom" az ilyen szalag címeket. Bár csak M.o. dübörögne így. Ennek ellenére gondolom az MS költségvetése még mindig jóval nagyobb mint M.o.-é...
Majd jön a W8-és ott is lesznek eladások ahol eddig nem. Gondolom nem véletlen, hogy bővítik a piacot.
[ Szerkesztve ]
-
rybank
senior tag
Emlékeim szerint 6, akárhány milliárd dollár az adózás utáni bevétel. Magyarország éves költségvetés 4 ezer milliárd Ft. A Microsoft árbevétele, a mai 240-es USD eladási átlaggal 1440 milliárd forint.
(#14) Polllen Ez igaz! Ugyanakkor a régi vasak meg haldokolnak a mai internet alatt.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
4168,8 milliárd forint (17,37 milliárd usd) bevétele volt az ms-nek, ebből zz adózott eredmény 1377,6 milliárd forint (5,74 milliárd usd).[link] (ez kicsit régebi adat)
Országunk költségvetése 14 917 milliárd forint köröl van [link] és 1000 milliárdos mínuszt tippelek az év végére.
Hmm kis matek: az ms költségvetése (bevétele) 45,3 millió forint dolgozónként. A nettó nyereség 14,9 millió / fő.
Az ország költségvetése egy főre vetítve: 14,9 millió forint állampolgáronként. A hiány 100 ezer forint / fő. De úgy is fogalmazhatnék, hogy az állam minden lakosra 15 milliót költ évente... őőőő. Vagyis percenként 28 forint 53 fillérbe kerül a létezésem
[ Szerkesztve ]
-
vodika
tag
Hali,
Ha elfogadsz egy baráti PH-s tanácsot, akkor a politikai vonalat hanyagoljátok... pár napja láttam már ezért valakit befenyíteni egy esetleges kitiltással egy másik topic-on.
Amúgy érdekes a gondolatmeneted....[ Szerkesztve ]
Ezek mennek, meg a bárányfelhők.... Priviben gyorsabb! Normál esetben válaszolok privikre, kérlek tedd ezt TE is! Köszi!
-
vodika
tag
Hogy mit nem mondasz....??!!!! Komolyan?? Köszi hogy szóltál! LoL
P.S.: azért az ilyen mondatokkal vigyáznék: Országunk költségvetése 14 917 milliárd forint köröl van [link] és 1000 milliárdos mínuszt tippelek az év végére.
[ Szerkesztve ]
Ezek mennek, meg a bárányfelhők.... Priviben gyorsabb! Normál esetben válaszolok privikre, kérlek tedd ezt TE is! Köszi!
-
vodika
tag
Nekem nem lenne az, de valami hasonló volt a téma a másik topicban is és ott már közbeszólt a moderátor hogy nagyon elkanyarodtak a témátol és vagy befejezik van kitiltás lesz a vége!
Aztán lehet én értelmeztem félre a dolgot!
Azt hiszem most ez a téma sem szorosan ide tartozik úgygogy inkább pofa lapos nálam!
Bocs hogy belekotty és további szép estét!Ezek mennek, meg a bárányfelhők.... Priviben gyorsabb! Normál esetben válaszolok privikre, kérlek tedd ezt TE is! Köszi!
-
azbest
félisten
nem kombináltam túl, a hivatkozásban 576-ot írnak tervezettnek, felkerekítettem hisz hol van még az év vége. Ahogy olvasom korábban ennél magasabb túllépések is voltak.
(#18) rybank: nem a víz ezen felül van
Ha már szóba került kíváncsi lettem rá, hogy a létszámhoz képest mekkora az összeg, mert viszonyítás nélkül mindkettő hatalmas nagy. Azért nem teljesen összehasonlítható, hisz az ms a piacról szerzi a keretet, míg egy ország adókból és támogatásokból.
-
HARDVERAPRÓD
Még a végén szegény Bill bácsi csődbe megy...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
LonGleY
veterán
Te most elkeztél lovagolni a semmin, kitiltás így meg úgy.. Akkor az is politikai tartalmú, ha azt írom, bölcsebb maradtál volna, ha meg sem szólaltál volna? Miért kell leszólni a másikat? Én inkább az ilyen tenyérbemászó organikumokat bannolnám, mint amilyen te vagy.
[ Szerkesztve ]
-
vodika
tag
Kedves LonGley,
Leszólni? Látom neked is hiányos az iskolai végzettséged? Az olvasott anyagot értelmezni tudod-e? Kit szóltam le? A 14-et ,már betöltötted? Javaslom tanulj még kedves édesanyádtól egy kis tiszteletet és este ne felejts el fogatmosni!
További észrevételeket kérlek PRIVÁTBAN tedd meg! Jobb lesz az mindkettőnkek!
Tisztelettel:
VodikaMódosítás: igaz volt egy rész ahol túlzásba vittem a szarkasztikus tartalmat, de azért elnézést is kértem!
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Lassan zsugorodik a piac, de azert meg igy is tetemes a beveteluk. Lassan megjelenik a Windows 8 es lehet hogy novekedesnek indul a Win reszleg.
essexboy
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ukrajnai háború
- Copycat teszt
- Hibátlan Raptor Lake CPU-kat is cserél az Intel
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen