Új hozzászólás Aktív témák

  • klz80

    tag

    Csak hogy pozítív vélemény is legyen a telefonról:

    - én is üvegfóliával használom, kb fél éve tettem rá, már nem emlékszem hol vettem. De nem válik el, nem megy alá semmi stb, mint amire már többen panaszkodtak
    - Mozo barna bőr hátlap, szintén több mint fél éve, semmi karc a bőrön, az ezüst keret is tökéletes állapotban.
    - Navira a WAZE-t használom, nekem az jött be, Térképet meg se szoktam nyitni. A Waze tökéletes, régebben kidobált, de W10 óta bárhova elvisz, igaz frissítések nem jönnek rá, de ugyanúgy jelzi ha valaki trafit jelentett előttem, vagy balesetet, vagy újratervez ha talál jobb útvonalat stb. Sőt, pl én rendszeresen elküldöm a páromnak az ÉVI-t (útvonalat) amikor megyek haza, van mikor a céges iphone-ról és neki pl a windows-os ÉVI jobban bejön, mert azon "real-time" tud követni, látja ahogy halad az autó, míg a másikon pár 100 méterenként frissít. Mondjuk lehet beállítás kérdése csak és iphone is tudna így küldeni.
    - Fagyni soha nem szokott, én szoktam újra indítani kb heti 1x, mert a képernyő feloldás megbolondul és többszöri gombnyomásra hajlandó csak feléledni a kijelző.
    - Ami kell program (nekem) minden megvan rá, most már gyors és működik is pl a Viber. Messenger csak első indításkor lassú, ha simán "home" gombbal lépek ki akkor a visszatérés is gyors.
    - Játszani nem nagyon szoktam, de azt látom, hogy erre a OS-re kevés igazán szép és igényes játék van, a másik kettőre valóban több.

    Na kb ennyi, másra Ti se szoktatok panaszkodni asszem :)

Új hozzászólás Aktív témák