Hozzászólok Aktív témák

 • NGC

  tag

  FM rádió aktiválása

  Sziasztok

  Megpróbálom leírni szájbarágósan, nekem hogy sikerült aktiválni az FM rádiót.

  A Windows Device Recovery Tool legyen feltelepítve a PC-re, mert ez tartalmaz néhány USB drivert. Plusz jól jön amennyiben sikerül valamit nagyon elrontani, nekem kékhalálról is sikerült vele feléleszteni a telefont.

  A telefonon, a Gépház -> Frissítés és biztonság -> Fejlesztőkek lapon bepipálod a Fejlesztői mód-ot.

  Erről az oldalról letöltöd PC-re a WPV XAP Deployer Tool-t, és kicsomagolod egy tetszõleges helyre. (Az oldalon találsz több infót is a használatáról.)

  Erről az oldalról letöltöd a RootTool.xap fájlt. RootTool.zip-ként fog lejönni, de a kiterjesztést átnevezed .xap-ra.

  A telefont USB-n rákötöd a PC-re, majd elindítiod a VPW XAP deployer.exe progit a kicsomagolt mappájából. A megjelenő ablakban kitallózod a RoorTool.xap fájlt. Alul "Deploy", és feltelepül a telefonodra. Ha esetleg nem akar települni, kapcsold ki a bluetooth-t, nálam ez segített, ámbár nem tudom ennek mi köze az egészhez.

  Utána megnyitod a telefonodon a Root Tool appot. A Registry "For all Windows Device" sorra kattintasz, majd a megjelenõ ablakban bepipálod a HKEY_LOCAL_MACHINE és a "Check if we value is DWORD"-öt.
  A Registry path to operate sorba beírod: SOFTWARE\Microsoft\FMRadio\OEM. A Registry key-hez: NotPresent. Nyomsz egy Read-et, a Registry value-nál megjelenik egy 1-es. Ezt kell átírni 0-ra, majd nyomsz egy Write-t. Ha megjelenik hogy True, nyert ügyed van.

  Most már letölthetsz egy rádió appot, én a Radio FM Phone -t választottam. Aránylag jól működik, és tudsz kedvenceket menteni.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák