- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- OpenMediaVault
- Mesterséges intelligencia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
buvartacsko #52 üzenetére
Apam , mekkora lol vagy te. De koszi , hogy felnyitottad a szemem , mostmar tisztan latok. Volt azert nem egy ostoba komment a tied felett is , de ez eri magasan a legnagyobb vodor kekszet...
-
rii
nagyúr
én csak azért nem értem ezt, mert ha van egy kis eszük (a zongorístáknak, tenorpistáknak), akkor saját chat programot írnak titkosítással, peer-to-peer
vagy levelező program "draft"-jában beszélgetnek. (megtörtént)
vagy bárhol nyilvános helyen kommentelnek ....vagy ha bármilyen telefonon kommunikálnak, akkor azt úgy teszik, mintha éppen egy üzbég tehénről beszélnének. csak akkor jön rá az -aki ő kommunkációjukat megfigyeli-, hogy a párbeszédben szereplő számok hogy adták ki a járatszám-dátum-stb-t, amikor közlik velük, hogy baj van, megtörtént
szerintem egy valamirevaló bűnszervezet, terrorista szervezet sem olyan béna, hogy a kommunikációjukat nem akarjék a lehető legparanoidabb módon elrejteni .... a "safe house"-ban van is egy ilyesmi jelenet, persze borzasztóan elcsicsázva ....
hogy bízhatja rá egy bűnszervezet a kommunikációjukat egy olyanra, aminek nem ismerik a működését?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Jegyezd meg, a bilderberges ciongyík lipsi epöl így akarja támadni demokláciát!!
-
buvartacsko
addikt
Mert akik fikazzak az nem szekta mi? Kicsit uncsi mar, ha bárki bármiféle akármilyen jót mondd az applerol vagy próbálja cáfolni a baromságokat amiket neha beszéltek az mar szekta fanatikus. Nem ertem. Itt Magyarországon mindenki annyira baromi okos. Ti tudjatok az összes amerikai nemzetbiztonsági titkot, nem is ertem ha ilyen fontos emberek vagytok akkor miért itt toltitek a mindennnapjaitokat.
-
sztanozs
veterán
válasz
jesus.. ha iq teszthez lehetne kötni a regisztrációt, akkor tutira nem szerepelne itt a kommented most.
Remélem egy két ilyen személyeskedés után hamar kiraknak... -
buvartacsko
addikt
igen, ha gagyi jelszót adsz meg, akkor a te cuccaidat is könnyen ellopjuk majd. komolyan azt gondoljátok hogy az FBI jókedvében harcol az Applele a bíróságon? ha már rég megegyeztek volna, akkor nem lenne tárgyalás, csak csendben bekerült volna a backdoor. az apple meg az fbi gondolom a terroristákkal is megbeszélte hogy mondják azt hogy azért használnak iphonet mert az imessage biztonságos, hogy a terroristák segítségével figyelhessék hogy jóska kivel csalja julcsit ugye?! vagy milyen logika mentén gondolkodtok ki?
a ti biztonságotokról is szó van itt attól hogy nem használtok apple terméket, a google de még a samsung is az apple mellé áll ebben a kérdésben, de ti nagyon okos magyarok trollkodjatok csak tovább.. jesus.. ha iq teszthez lehetne kötni a regisztrációt, akkor tutira nem szerepelne itt a kommented most.
-
válasz
snake1977 #49 üzenetére
"amig folyik a látványper talán kevésbé éberek" - gondold magad a helyükbe: ha bármi esélyét látod, hogy fel fogják törni az esetlegesen lefoglalt/elkobzott/egyéb úton megszerzett telódat akár 1-2év múlva, kockáztatnál 30év Guantanamo-t? OK, öngyilkos küldetéseknél csak az akcióig kell biztosítani az adatokat - bár ott is van egy rakás háttérember, akit kikódolt teló alapján nyakon lehetne csípni. Ezek nem kispályások...
A színjáték után - ahogy írtam - max Gyanútlan José r=1 kisforgalmú drogárust fogják elkapni.
-
válasz
kikikirly #47 üzenetére
Mindenki abban hisz amiben akar de ne tálaljuk akkora magabiztossággal mintha itt lenne a kézzel fogható bizonyíték a kezünkben. Én a kétkedésben hiszek és nem abban, hogy minden mögött valami vagy valaki áll aki vagy ami mozgatja a szálakat. Bármi lehetséges és az ellenkezője is.
A lehallgatási dolog meg nem igaz, nagyon sokan sejtették viszont a többség nem tudta, hogy mennyire kiterjedt technológiailag. Ezt leplezte le Snowden, nem azt, hogy létezik-e maga a lehallgatás.
-
snake1977
őstag
Szerintem is már rég feltörték a telefont, a színjátékot pedig két okból üzik, hajtanak a precedensre ahogy már előttem is írták, illetve még arra gondolok hogy amíg folyik a színjáték a megszerzett adatokkal megpróbálják becserkészni a rosszfiúkat, akik biztosan módosítottak a dolgaikon a saját érdekükben, de amig folyik a látványper talán kevésbé éberek, és könnyebben fel tudják őket térképezni. Lehet néhány hét, hónap múlva majd beszámolnak valami orbitális fogásról az efbiájnál.
-
nuke7
veterán
Ez elég fontos most (még itt, magyarországon is) - szerintem ezt pont nem érdemes cinizmussal bagatellizálni ...
-
kikikirly
senior tag
Én megértem hogy te nem hiszel az ilyen dolgokban.De mindazok után ami jelenleg zajlik a világban, talán nem kéne lenézni azokat akik nyitottabbak.Én is mondhatnék ilyeneket,de elfogadom hogy nem mindenki gondolkodik úgy mint én.Ma már nem lehet az ilyen dolgokat elintézni annyival hogy hülye összeesküvés hívők.Azt se gondoltad hogy az Egyesült államok lehallgatja az egész világot.Én se gondoltam.De akkor meg mire fel vagyunk ilyen nagyon okosak?
-
azbest
félisten
Miért ne vezényelhetnék le rajta? Akár egy walkie-talkieval is. A saját országukban még nem 100%-ig az usa diktál. Sőt az is lehetséges, hogy iPhone-okon beszélik meg az é-korea parjánál tartott usa hadgyakorlatokat is.
Érdemes akár a wikipedia koreás oldalát megnézni. Évtizedek óta más nagyhatalmak játszótere az a terület. Japán megszállás után az usa-szovjet-kínai trió játszotta ott a játszmáit. Mocskosul benne van a keze az usa-nak is abban, ami ott van. Majd pont a kormánymegdöntésben világelső usa szervezeteire lehetne bízni mindenki adatához való hozzáférést. Teljesen ki van fordulva a világ magából, az állampolgárok védelmére hivatkozva próbálják egyre kiszolgáltatotabbá tenni őket. Hülyébbnél hülyébb ötletekkel... legyenek törések, gyenge titkosítás...
-
=Mentor=
őstag
Az FBI miért nem egy kalóznál kopogtat, aki simán feltöri
-
-
attiati
veterán
Nem vagyok összeesküvés elmélet hívő mindenben, és nem tudom kinek van igaza és IThoz sem értek. Azt sem tudom, hogyha sikerülne feltörni egy iphone-t, akkor kikerülne e a netre a mikéntje.
De akkor ezek szerint az észak koreai vezetés nyugodtan vásárolhatna ájfónokat, és egy atomtöltetű rakéta indítását nyugodtan levezényelhetnék rajta?
-
#Chris
tag
Az a telefon már fel van törve... Ez a mostani már csak hollywood...
-
Ezzel elb&szták az egész terroristavadászatot +keresztbe tettek a világ összes bűnüldöző szervének
. Ebben a szakmában az működik, ami nem látható. Kb mintha az enigma törést azonnal lehozták volna a BBC-ben...
Korábban már írtam, hogy ezekután max a Vér Pistike warezgyűjteményét fogják levadászni, meg a Veér Mancika home-videóit - max 1-2 alsószintű fűárust napi 3szál cigi turnower alatt. A nagyhalak ennyi hírverés után közelébe se mennek a hagyományos okostelóknak és a cinkosaiktól is el fogják várni, hogy ne szifonon adják le a világhódító terveket.
-
gerii
addikt
az Apple azt írja elő, hogy a szakemberek maradjanak életben - hát ez jó, Józsi, meg ne halj, takarodj vissza dolgozni!
-
gantum
tag
valaki ezt elhiszi, hogy az iphone-okat nem lehet feltörni?
"fizetett" globális reklám
-
Az FBI-nál ultrabénák. Átküldték volna a telót az NSA-hez ha annyira fontos, ott tuti van törés (ha az apple tud törést írni, ők is tudnak, tuti van beszervezett ember is a többezres csapatból). Különben meg csak várnak pár hónapot (rövidebb, mint a törvényhozási hercehurca, ráadásul semmi hírveréssel nem jár), és valaki publikál egy rést, amin szépen végigmennek és kiguberálják a szükséges adatokat.
Ezzel a hírveréssel csak annyit érnek el, hogy a rosszfiúk más csatornárkra állnak át: vesznek valami kambodzsai dzsunka telót, főznek rá egy jó paprikás ROM-ot oszt csókolom.
-
BatchMan
senior tag
"Három ember is tarthat titkot, ha kettő közülük halott"
Magyarán, ha elmondják az FBI-nak, onnantól vége.
Ez csak hiszti. Nem tudom mit old meg vele, ha nem használhatnak titkosítást a szifonon. Mert ugye a titkosítás maradhat, csak ők láthassák- azaz így már nem titkosított.
Kénytelen lesz más módon leplezni a dolgait. És? -
Blyan
félisten
válasz
#44630784 #21 üzenetére
McAfee felajánlása tehát elég rosszul jött az FBI-nak, mert ha elfogadják, akkor oda a precedens, ha meg nem, akkor lebuknak, hogy nem is áll érdekükben megoldani az ügyet.
Igen, erre céloztam, kissé ironikus módon.
Nyilván azért akarják az Apple-től a megoldást, hogy egyúttal a későbbiekben is erre hivatkozhassanak. -
törölt tag
Az FBI eddig minden tőle telhetőt megtett, nehogy sikerüljön feltörni azt az ominózus iPhone-t és hogy mindenképpen az apple segitségére legyenek utalva. Ezáltal ugyanis olyan általános eszközt erőszakolhatnak ki a cégből, ami a többi iPhone feltöréséhez is használható.
McAfee felajánlása tehát elég rosszul jött az FBI-nak, mert ha elfogadják, akkor oda a precedens, ha meg nem, akkor lebuknak, hogy nem is áll érdekükben megoldani az ügyet. -
Blyan
félisten
Csak huzzák az időt, amíg McAfee feltöri nekik...
-
berek21
őstag
Remélem jó kis film lesz ebből. Tuti Oscar esély.
-
MCGaiwer
addikt
azért biztosan van 1-2 olyan architecht a cégnél, akik ha maguk nem is lennének képesek megírni egy ilyen szoftvert, mégis olyan infóval rendelkeznek, ami alapján már könnyen tudnának írni egy megfelelő megkerülő alkalmazást.
-
rii
nagyúr
ennyi karakterbe másképp is meg lehet fogalmazni ....
nem is bulvááááár
áááááá nemén ennyit látok:
"Elrabolt Apple-mérnökök
12:37 Az FBI azzal érvel, hogy a vállalat speciális esetben feltörné a saját rendszerét, vagyis a közér..."
de persze ..... nem tudod mit nem lehet érteni rajta ......
-
myckie2
őstag
Tehát akkor az FBI feladata, hogy színészeket átmaszkolják terroristává és elrabolják az Apple mérnököket. Megíratják velük a backdoor-t és szimbólikusan lecsuknak pár embert. Hol itt a nehézség?
-
Borosz
őstag
Muszáj ezt a címet így írni szalagcímként? "Elrabolt Apple-mérnökök" Miközben nem is erről szól a cikk. Ez nagyon bulváros.
-
zsoltti
senior tag
Szakadok, a végén még kiderül hogy a FBI a terrorista
"Sőt, ha egy konkrét csapatot rabolnának el a terroristák"
-
atike
nagyúr
Nem értik, mi?
-
Viktor77
titán
Már rég megegyeztek.
Ez már csak arról szól, hogy mindenki vegyen ifont, mert az annyira biztonságos, hogy még az FBI sem képes feltörni/feltöretni.
Csak senki ne töltsön fel képeket icloudba, mert azt 3mp alatt lopják le onnan. -
sto1911
veterán
A fogukba epitett robbanotomes felrobban, magaval vive egy kisebb lakonegyedet. Jo ugynok volt, kar erte.
-
^Clown
addikt
Vihar a biliben.... Minden eszközön van backdoor, ez csak egy színjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az FBI azzal érvel, hogy a vállalat speciális esetben feltörné a saját rendszerét, vagyis a közérdek miatt nem értik, hogy most miért nem teszik meg ezt számukra.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest