Hirdetés

Keresés
 • Én teljesen értem, amit mondasz. Ismerek egy kínai srácot, aki jó barátom és már évek óta Európában él(itt tanul). Előbb Bécsben, tavaly óta pedig Finnországban él. Kérdeztem őt is a témáról és csak azt mondta, hogy ez szerinte csak politika, semmi más. Szerinte az egész vád csak ürügy arra, hogy Kínát több téren lehetetlen helyzetbe hozzák, mert emlékszik arra, amikor kiderült, hogy az Apple személyes adatokat tárol évekre az iPhone felhasználókról, s ez sem más.
  Azt is hangsúlyozta, hogy épp Amerika az, aki az emberi és a személyes adatok védelméről szóló jogokkal jön mindig és aztán végül épp az ellenkezője derül ki...(ezt angolról fordítottam, szó szerint ezt írta nekem a Facebookon. Hadd tegyem hozzá, hogy nagyon művelt srác, angolul, németül, finnül beszél, de még magyarul is elég sok mindent tud.)

  Amúgy nagyon jó cikk lett! :C Bár múltkor nagyon kritikusan álltam a Huaweihez, amiket azóta olvastam róla meg interjút láttam a Huawei vezetőjével eléggé elgondolkodtattak.

  (#17) rdt89 +1 felhasználóként én is ebben reménykedek, mert jó volna egy Huawei P30 Pro-hoz jóárasítva hozzájutni. Néztem a Mediamarktban a készüléket és nagyon tetszett. De lehet így is az lesz, csak várok jövő év elejéig, mire mérséklődik az ára.

  [ Szerkesztve ]

  T610 > K600i > Sony Ericsson Xperia mini pro > Nexus 5x \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\Playstation 4 Slim \\ Origin/Uplay/Steam: Hopkins955