Hirdetés

2019. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) HKorn


HKorn
(PH! addikt)

Ez tetszik, remélem sok ilyen fejlesztés lesz még akár általános egészségi állapot felmérésre is! Otthonról, doktor nélkül és csak a kezelésért kell majd dokihoz menni.

Read only - Paperwhite 4

(#2) E.Kaufmann


E.Kaufmann
(őstag)

Én jobban örülnék, ha az MI már a gyógyszereket keresné.

(#3) soulknight


soulknight
(újonc)

Nem szemétségből de csak nekem nem logikus hogy aki már mozgásképtelen a betegség matt azt minek megvizsgálni hogy beteg-e...oké a 30percről 3-ra redukálás nem semmi, legalább 3 percen belül kiderül hogy van e értelme tovább az életednek :(

https://logout.hu/cikk/rangrendszer_a_prohardver_lapcsaladon/automatikusan_jaro_rangok.html Ha kommentelek még 25ezer hülyeséget utolérem a "nagyokat"

(#4) Shape válasza soulknight (#3) üzenetére


Shape
(fanatikus tag)

azert remelem nem csak fekete/feher elven fog mukodni a rendszer. tehat egy beteg aki tudataban van hogy sajnos erintett, az orvosi procedure nelkul (vagy csak minimalis konzultacioval) fel tudja merni hogy az alapota pl romlott vagy stagnal....

"legalább 3 percen belül kiderül hogy van e értelme tovább az életednek" ez pedig nagyon negativ es elkepesztoen kisarkitott velemeny.
sajnos erintett voltam a temaban szolo reven, es bar nyilvan megvaltozik az elete aki erintett es a csaladjae is de semmikepp nem szabad igy hozzaalni ahogy te ezt leirtad.

(#5) apuka80 válasza soulknight (#3) üzenetére


apuka80
(újonc)

aki már mozgásképtelen a betegség matt azt minek megvizsgálni hogy beteg-e

Szerintem a cikkben a hangsúly inkább ez:
a vizsgálatokhoz nem kell elmenni a rendelőbe, kórházba vagy találkozni az orvossal

-> tehát egy újabb eljárás, amely kiszervezi a diagnosztizálást a rendelöböl, hogy az orvos Home-office-ból is tudjon dolgozni.
Ez fanasztikus hír, hiszen az orvoshiány világszerte okoz majd problémákat a növekvö ember-populáció miatt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.