- Kitört az Amazonnál a dolgozói klímabotrány
- DIGI kábel TV
- Bennfentes kereskedelemmel vádolják Elon Muskot a dogecoin-perben
- Zyxel NAS326
- Microsoft Excel topic
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- HBO Max & OD topic
- Bittorrent topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Ezt én sohasem értettem. Ha eljárok betörni, elkapnak, de megígérem, hogy a jövőben nem fogok lopni, akkor a korábbi cselekményeimet is elnézik?
A tej élet, erő, egészség.
-
joghurt
addikt
Bocs, kifelejtettem, hogy ha véres késsel a kezemben kapnak el egy hulla mellett, akkor meg az ügyészség rakjon össze olyan béna beadványt, amit a bíróság eljárási hibák miatt kénytelen lesz visszadobni, és így megúszom a büntetést. (Ld. pl. a minapi Qualcomm ítélet.)
A tej élet, erő, egészség.
-
juttka11
újonc
pár magán adattal bárki meg fogható
-
Nem foglalkoztak a problémával semmilyen hivatalos szinten kb. 20 évig, most meg tepernek, hogy a monopolcégekkel valamit kezdjenek. LOL?
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Yany
addikt
Miért, az Intelt több, mint egy évtizedig üldözték trösztellenes magatartás miatt (vs AMD pl. ugye), majd mikor bejelentették, hogy EU-ban is gyárat húznak fel, hirtelen ejtették is a sok-sok milliárdos tétellel járó büntit. Nem mi, fogyasztók vagyunk, akiket védenek, hanem a zsebüket nézik csak. Persze, ez a gyár jó is lehet, de a javak valahogy mindig "elit" körökben kopnak el, nem a fer árakban manifesztálódnak és nem a fer működésben, vagy piacfejlesztésben (pl. büntipénzekkel az EUs techszektor lendítésén, vagy valami hasonlón).
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
fatpingvin
senior tag
ismét csak a pénz beszél... hányingerem van ettől az egésztől.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Amazon és a Google is olyan lépéseket tett, amelyek révén elkerülhetik az EU trösztellenes hatóságának hatalmas bírságát.
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest