Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
X-esként a tévénézés 38%-ára bambán nézek.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
nubreed
veterán
Télen max 20 fokos lakásban fürödjél egy hónapig hidegvízben... na ezután legyen nagy az arcod.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Totom76
csendes tag
Jajj ez a mai generáció....
Az utcán is mobiloznak/tableteznek....
Sima liba megfürdök jéghideg vízben ha úgy alakul, de inkább a meleg víz és ne legyen netem. -
csepelball
tag
Majd rendel a neten melegvízet magának... Azért ez a 40% körüli szám nekem hihetetlen.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nincs is jobb hideg vizben fürödve internetezni......
-
VIC20
őstag
Ez is nagy kamu. Lemondana róla, nagy pofával, ez a puhány nemzedék... na peersze. Az első egy-két nélkülözős napig/alkalomig; konkrétan meleg víz esetén a fürdésig tartana a nagy, acélos elhatározás. Piha!
-
nubreed
veterán
Amúgy több helyen vézik ez az egész, de az x-es generáció sincs jól mérve. Eleve egy 52 évesnek teljesen mások már az igényei, mint egy mai 36-40 évesnek, ezt is ketté kellett volna bontani. Egy 52 évesről elhiszem, hogy jobban szeret tv-zni, de egy 3x -es ről sokkal kevésbé. De, hogy ennyire háttérbe szoruljon az internet, na azt végképp nem hiszem.
A z generáción nem csodálkozom, bár amit ők ma zenének neveznek, arról inkább nem nyilatkoznék.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
bambano
titán
nyilván net legyen, mert ha van net, a melegvizet már letölti...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
joey04
titán
Tízből két netező inkább hideg vízben fürdene, csak legyen internete
Én is így vagyok vele.
-
fordfairlane
veterán
Hülye kérdés. Mintha azt kérdeznék, hogy inkább enne vagy inna egy hónapig. Az információk is fontosak, meg a meleg víz is, és amíg nem érzi valaki a saját bőrén a hiányát, nem igazán tudja eldönteni, melyikről nehezebb lemondania.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Wesder
félisten
Hülyék ezek, csak nem forognak...
Legyen kaja, meleg víz, fűtés és net, ebben a sorrendben.
Üdv, egy Y-os.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Kár hogy manapság már nincs katonaság.
Ott a sok okos tojás hamar meg tanulná mi mennyit ér. -
sztanozs
veterán
net - legfeljebb majd nem
fürdökmosakodom, csak hetente egyszer.
Ja hülye vagyok, a vízhűtés majd csinálja a melegvizet...[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
kolopele
nagyúr
Legyen meg minden amit az ember akar és ennyi. Persze amennyiben korlátozottak a lehetőségek nem a netet kellene azért előtérbe helyezni. Egyik üzlettársam aki havi x százezret is keres sokszor panaszkodik hogy alig bírja kifizetni olykor a rezsit, autóköltségeket, stb. Na igen, ilyen az ha százezrek mennek el szerencsejátékokra meg cigire.....................
Nyugis: Némely fiatalnak valóban nem ártana némi kiképzés, de azért a sorkatonai szolgálat úgy jó ahogy van most éppen.[ Szerkesztve ]
-
RozogA87
tag
A tévézésről kevesebben mondanának le a netért cserébe mint a melegvízről?! És én még azzal vádoltam magam hogy információfüggő vagyok. Szerintem ez a "felmérés" valami oltári nagy baromság.
Az intelligens emberek hajlamosabbak a mentális betegségekre. Állítják a hangok a fejemben.
-
Látom sokan csépelitek nagy kedvvel a fiatalabbakat (mi ez itt már, nyugdíjasotthon? ), de azt is érdemes észrevenni, hogy a baby-boomer generáció esetén a tévé a fürdés előtt szerepel
-
titán
A meleg víz iránti igény a generációknál:
z: 43%
y: 59%
x: 60%
bb: 45%Na ne má', hogy Magyarország felének nem kell melegvíz.
Az egész "felmérés" egy ordenáré nagy kamu. Az első betűjétől az utolsóig. Állítólag most, idén szeptemberben, Magyarországon készült. A Prohardvert/ITCafét olyanok olvassák, akik kiemelkedően rendszeres internetezők. Találkozott valaki ezztel az "online" felméréssel? Mert az egész olyannak tűnik, mintha valaki csak beszedte volna a díjat, aztán hasraütésszerűen, a saját ostoba prekoncepciói alapján összetákolta volna az eredményeket. Tiszta zöldség az egész.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Ghoosty
őstag
Igazából az is fontos, hogy hogyan volt feltéve a kérdés. El tudok képzelni olyat, hogy én is azt válaszolom, hogy a melegvíz szolgáltatás helyett internetet választom, mert mondjuk melegítek lábosban vizet, aztán azzal tisztálkodom. Ha nagyon szigorúan nézném, akkor meg fel sem merülne, hogy elcseréljem a meleg vizet internetre.
Meg amit már felhoztak. Elméletben nagyon kemény mindenki, hogy jó lesz fürdés hideg vízben, aztán hamar meggondolják magukat. -
PHM
addikt
Aki amúgy is lezuhanyozik munka után, könnyebben mond le
a meleg vízről a felmérésben. Az első hideg zuhanyig...Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
hemaka
nagyúr
online kutatása alapján
Ott mindenkinek nagy a toke, aztan a nagytobbseg meg max. 1 het mulva szaladna haza anyuhoz a meleg vizes furdoert...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Alg
veterán
Indexen volt ha jól emlékszem talán 1 hete(?)
Szerk: bár szerintem az is reakció volt csak erre a "kutatásra"
Melegvíz? Ha megy a bányászgép, a vízhűtés tartálya simán jó villanybojler
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
gabor7th
addikt
Miért kéne választani.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
arnyekxxx
veterán
"Tízből két netező inkább hideg vízben fürdene, csak legyen internete"
Egészen addig, amig egyszer nem kellene hidegvízben fürdenie.
Ugyanezek szerintem azt is simán bejelölnék egy kérdőíven, hogy inkább levágatnák a pöcsüket mint ne legyen napi fészbuk. A pöcslevágásnak pont akkora a reális valószínűsége mint annak, hogy valós "internet vagy hidegvíz" döntést kelljen meghozni.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Nálam alap szükséglet a forró víz reggel is, nélküle kb mosott sz*r vagyok egész nap. A forró víz és a fűtés elsődleges szempont. Pár hete kb megvoltam halva, pedig csak két napra nem volt a panelban korszerűsítés miatt
Páran már lehet be is vezették ezt a hozzáállást, hisz a tömegközlekedésen itt Bp-n a csúcstelóval a kezükben szutykosabbak, mint szerencsétlen hajléktalanok...Net nélkül egyébként el lehet lenni szépen, okosteló dettó, még ha akkora kocka is vagy, előkerülnek a könyvek, egy hét után meg észre se veszed pár kiemelt helyzeten kívül, hogy jól jönne.
[ Szerkesztve ]
.
-
BoB
veterán
Még szép hogy net legyen, azt egész nap használom, a melegvizet meg 5 percig. Nem kérdés
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
anorche1
őstag
Melegítek egy nagy fazék vizet fürdéshez. Így lesz netem, és melegvizem is. Problem solved.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
RozogA87
tag
Szerintem a Te sorrended se korrekt. A fűtés előbbre való mint a melegvíz. 6-8 éve, amikor nálunk nem volt rendes fűtés, a kevés tüzelő miatt, hőszigetelés meg nuku akkor édeskevés volt hogy este meg tudtam fürödni melegvízben, és áztattam benne a belilult, felváltva fájó és viszkető lábujjaimat. (reggelente kevesebb mint 5 fok volt a szobában)
[ Szerkesztve ]
Az intelligens emberek hajlamosabbak a mentális betegségekre. Állítják a hangok a fejemben.
-
arnyekxxx
veterán
Ezzel az a gond, hogy így nem a "nincs melegvizem" hanem a "van melegvizem" opciót választottad, netkábel elvág de gyorsan
egyébként volt, hogy be kellett költöznöm egy lakásba ahol még nem fejezte be a vízszerelő a melót és 2 hétig csak egy hidegvizes csap volt az egyetlen vízforrás. Mit ne mondjak eléggé XIX.sz-i feeling volt lavorba melegített vízben
fürdenimegmosni a legjobban beszagosodott testrészeket[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
Ennek a kilúgozott változata az itcafé cikkben a hideg víz, meleg helyett.
csak a rend kedvéért, ezt nem az itcafé lúgozta ki, 1:1-ben vette át a cikket a felmérést végzőktől
http://www.enet.hu/hirek/a-fiataloknak-a-net-mar-alapszukseglet
-
törölt tag
Egészség legyen, meg térerő....
(Emil rulez!) -
bambano
titán
voltam katona, ott se volt sokáig melegvíz, gyakran hideg se.
úgyhogy első, hogy net legyen, második, hogy legyen benzin az autóban, a többi piszlicsáré hülyeség majd utána jön.különben is a mate desktop nem aggódik amiatt, ha büdös vagyok
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Pécsi gyerek
addikt
9 évesnek meg kell mondani hogy rakja le a tablettet,és egyen.Ezt hívják nevelésnek,nem azt hogy ez van,digitális világban élünk
Amúgy megnézném a fiatalságot amikor összerántja a töküket a hidegvíz,hogy meddig lenne a legfontossabb dolguk a netGigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
kolopele
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #44 üzenetére
Vannak gyerekeid hogy a nevelésről is megpróbálsz már lassan kioktatni?
-
7Heads Drago
veterán
Volt idő amikor én is úgy gondolkodtam, mint a fiatalok. Szerencsére gyorsan túl jutottam rajta.
Nálam volt egy időszak amikor nem volt net. A telo meghalt és szervizben volt 1 hónapig és csak egy butafon volt helyette. Csak munka után itthon tudtam, ha akartam. Nyilván éreztem a hiányát, de nem haltam bele.
A másik eset egy nagyon rossz időjárási körülmény miatt alakult ki. Se mobilnet, se villany, semmi. Szerencsére a fűtés hagyományos és nem fáztunk. De muszáj volt sötétedéskor lefeküdni mivel mást úgyse tudtunk volna csinálni.
Nagyon szomorú tény, hogy egyesek képesek lennének a gané domb tetején is élni ha van net.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Pécsi gyerek
addikt
39 éves vagyok,a lányom meg 7 Van tabletje 1 éve,használhatja amikor akarja,de nem korlátlanúl kaja közben egyebek.Ha kajálunk és megoldható akkor szépen leülünk az asztalhoz mindannyian és beszélgetünk.Ha hagynám egész nap tudná nyomni,de nem hagyom.Pc-t is már vagy 4 éves kora óta használhatja.Megkell kérdeznie,és nem 3-4 órákat,de ha egy órát nézne zenét (most ez a sláger) akkor nyugodtan megteheti.Egésznap valami kütyüvel a kezében a gyerek,egy baromság szerintem.Megtanúlhatja a használatát korlátok között is,nem kell hogy beszívja a technika már gyerekkorban.És nem oktatlak ki,csak leírtam a véleményem,mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
joey04
titán
Szerintem meg eleve nem szerencsés sorrendet állítani, mert ami a végére kerül, az lényegtelennek tűnik, pedig az általa felsoroltak mindegyike nagyon fontos. Ezért idiótaság elmenni a topikban valamelyik véglet felé véleménynyilvánításban. Akinek minden fontosabb mint a net az még nem lesz elmaradott barom, akinek meg fontosabb mint a meleg víz, az nem feltétlenül lakna ganéban.
[ Szerkesztve ]
-
Totom76
csendes tag
Neeeefüüüüürrrrgggyyyyééééééééééélllleeeeeeee!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest