Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz UnA #27 üzenetére

  Maga a fo story erdekes, sot van nemi "it could happen" gondolatfuttatas is mellette, latva hogy az USA-ban mennyi a paramilitaris mozgalom, illetve sokan annyira vagynak egy "Vezetore", hogy meg Trumpot is elfogadtak. Egy disztopia, csak most nem a szokasos tavoli jovobe helyezve, hanem a jelenbe.

  Szamomra a tortenetmeseles kinzoan lassu, amitol muveszfilm jellege lesz. Sokkal gyorsabb tempoban is el lehetne meselni ugyanezt, es a dramai jellege sem csorbulna. A tortenet jo, a szineszek jok, a rendezo szerintem nem igazan. Valoszinuleg a konyvben nincs annyi anyag, hogy egy tobb evados sorozat ki jojjon belole, ezert huzzak az idot.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz UnA #29 üzenetére

  Mivel azt irtam, hogy "Valoszinuleg a konyvben nincs annyi anyag, hogy egy tobb evados sorozat ki jojjon belole, ezert huzzak az idot.", egyertelmu, hogy nem olvastam.

  Ha az is ilyen unalmas lett volna, sosem keszul belole film. Emiatt gondolom, hogy a konyv sokkal jobb es csak a sorozatban csak el akarjak nyujtani a tortenetet. Raadasul, ha jol latom, a ket konyvbol a masodik csak a sorozat indulasa utan jelent meg vagy 2 evvel, szoval volt egy 375 oldalas konyv, ami nem tul sok, ha azt nezzuk hogy egy evad 10x1 oras. Valoszinuleg pont az teszi lassuva es unalmassa, ami nincs benne a konyvben.

  [ Szerkesztve ]

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák