Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Tigerclaw

  nagyúr

  válasz Kleroo #20 üzenetére

  Igen, O'Neill karaktere nagyon szorakoztato volt, ahogy az Atlantisban a Rodney - Carson parosa + neha Zelenka, de meg Sepphardnak is volt nemi O'Neilles beutese. Az SGU-ban meg volt Eli egyedul mint humorforras, de o is csak az elso par reszben, aztan neki is tul komoly lett a karaktere. Amugy en siman neztem volna meg abbol is vagy 10 evvadot, ha tovabbviszik. Egeszen helyretettek a masodik evvad vegere.

  Talan azert is jo lenne ha megvenni valamelyik penzes ceg, hogy leporolhatna az franchise-ot. Mind az Atlantis, mind az SGU vonal tovabbviheto reszben/egeszben az eredeti szereplokkel. A tobbseguket szerintem viszonylag "olcson" tudnak szerzodtetni, rendszeres mellekszereplonek.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

 • doeeg

  senior tag

  válasz Kleroo #20 üzenetére

  Ha megtalálnák azt az 1-2 kreatívot (író-rendező szakik), akik érzik az eredeti feelinget, ésvagy valami olyan újdonságot tudnak kreálni lazán kapcsolódva az alapokhoz, hogy az újakat bevonzza, és a régi rajongók is megnyalják a szájuk szélét, akkor adnám az ötletet, sajnos ilyen kreatívok talán 5-10 évente húznak egy ilyet, és kétlem hogy a SG bármelyik eddigi sorozatának folytatása/rebootja beleesne (majd?) egy ilyen húzásba. Pedig valóban végtelen (akár értelmes) szálat is el lehetne mesélni, múltban, jövőben, alternatívaként.

  Szóval inkább a Stop he's already dead vonalat kultiválnám :)

  "Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

Hozzászólok Aktív témák