Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • orion1025

  őstag

  válasz GoldhandRent #10 üzenetére

  Nem értelek. Én a 360 controllereimbe vettem Varta tölthetős 2450mAh-s elemeket 2009-ben, amik a mai napig bírják a nyüstölést, nem kevés ideig. De lustáknak volt már akkor is battery pack, amihez volt kábel amivel tudtad tölteni, akár játék közben is ha úgy adódott a lemerülés. Szerintem pont az a fos irány, hogy bele van applikálva az akku, mert ha gebasz van kicserélni sem fogja tudni egy hétköznapi user. Én elem párti vagyok, mert abból tényleg minőséget veszek, ami bírja is a gyötrődést, és elég nagy kényelmet tud adni ha valami történik, hogy kipattintom/berakom, kész. Tény, hogy nem volt valami ésszerű az a krumpli a 360 controllernél, de engem nem zavart a használat során.

  Mellesleg ha már akku téma. Nézzük csak meg a mostani mobilokat... Bele van heggesztve az akku, ami egy év alatt megdöglik, házilag meg nem fogod csak úgy kicserélni, már a hátlap miatt sem, hát még a további telefon szétszedés. Cserébe viheted arany áron szervízbe, ahol adott esetben napokig dekkoltatják, na ennyire jó irány ez a beépített akkus történet...

  [ Szerkesztve ]

  "...300Ft-t adok érte és te állod a postát..." Hardverapró - itt nem találod meg, amit keresel.

 • orion1025

  őstag

  válasz GoldhandRent #15 üzenetére

  Igen, pár csavar, csak indulj ki az átlag user mentális erejéből. Ami neked, vagy épp nekem nulla kihívás, addig másnap ordas xopás. Szerintem pont a választási lehetőség megadása a jó irány, mert nekem is van tölthető gyári pakk a 360 controllerhez, de inkább elemezek, mert tovább bírja, mint a gyári csomag. A kialakítás lehetett volna finomabb, de engem nem különösebben zavart az elem helye. Én a beépített akkukkal szemben mindig szkeptikus vagyok, mert sokszor csak egy kínai ipari hulladékok. Van egy mini wireless billentyűzetem, szintén ultra mini beépített akkuval, ami egy ótvaros kínai kalap kula. Na, én addig barkácsoltam vele, amíg bele nem erőszakoltam két AAA-s tölthető elemet, amit ki tudok venni belőle.

  "...300Ft-t adok érte és te állod a postát..." Hardverapró - itt nem találod meg, amit keresel.

Hozzászólok Aktív témák