Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • orion1025

  őstag

  válasz GoldhandRent #10 üzenetére

  Nem értelek. Én a 360 controllereimbe vettem Varta tölthetős 2450mAh-s elemeket 2009-ben, amik a mai napig bírják a nyüstölést, nem kevés ideig. De lustáknak volt már akkor is battery pack, amihez volt kábel amivel tudtad tölteni, akár játék közben is ha úgy adódott a lemerülés. Szerintem pont az a fos irány, hogy bele van applikálva az akku, mert ha gebasz van kicserélni sem fogja tudni egy hétköznapi user. Én elem párti vagyok, mert abból tényleg minőséget veszek, ami bírja is a gyötrődést, és elég nagy kényelmet tud adni ha valami történik, hogy kipattintom/berakom, kész. Tény, hogy nem volt valami ésszerű az a krumpli a 360 controllernél, de engem nem zavart a használat során.

  Mellesleg ha már akku téma. Nézzük csak meg a mostani mobilokat... Bele van heggesztve az akku, ami egy év alatt megdöglik, házilag meg nem fogod csak úgy kicserélni, már a hátlap miatt sem, hát még a további telefon szétszedés. Cserébe viheted arany áron szervízbe, ahol adott esetben napokig dekkoltatják, na ennyire jó irány ez a beépített akkus történet...

  [ Szerkesztve ]

  "...300Ft-t adok érte és te állod a postát..." Hardverapró - itt nem találod meg, amit keresel.

 • piRate_nEx

  aktív tag

  válasz GoldhandRent #10 üzenetére

  Az akksi amit beledobnak a kontrollerekbe előbb utóbb megadja magát. Az XBOX One kontrollekbe sem ajánlja senki a MS akksit, mert nem is bírja sokáig, és meg is döglik egy év alatt.

  Én is inkább vettem 4 Panasonic Eneloop Pro elemet, töltővel, olcsóbban mint az akksi, és minden sokkal jobb így.

  Ugyanez a téma a Logitech egeremmel is, 2 Eneloop Pro hajtja fél évig a wirelesst.

  Link akinek kellene a loophole.

  [ Szerkesztve ]

  The glass is already broken.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés