- [Re:] A bíróság szerint nem annyira privát a Google Chrome inkognitómódja
- Mikrotik routerek
- [Re:] Tűzoltásra kapcsoltak a kriptolobbisták
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Total Commander
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- Crypto Trade
- [Re:] Játékipari óriásként kötné le az emberek maradék idejét a TikTok
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Sosem fogom megérteni. Minek pazarolni a biteket?
11 db, eddig csak SD-ben elérhető csatorna már HD minőségben is elérhető lesz, valamint további egy új csatornával, a HGTV-vel bővül a televíziós kínálat SD és HD minőségben is (a legkisebb csomag kivételével)
Miért is??? A francba meg kéne szüntetni a duplikátumokat, csak a HD-t tolni, azt viszont normális bitrate-tel. Vagy van valami egymillió éves STB, amit lélegeztetőgépen kell tartani, mert nem tudja a HD-t, vagy tényleg minek? -
anulu
félisten
Apple TV app? Airplay?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X
-
vegyszer
addikt
Én nem is olyan régen, karácsony előtt kaptam új, androidos set top boxot. Ez mind szép és jó, de valahogy azt elfelejtették mondani, hogy amíg az előző kettő eszköz vezérelhető volt telefonnal, ez nem. De hogy miért nem, arra nem érkezett érdemi válasz. Remélem a megújulás azt is jelenti, hogy ami már egyszer működött, az újra fog...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
asdf_
veterán
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
De nem teszik, mert úgy van hirdetve, hogy 115 csatorna, melyből (tehát nem plusz) 63 HD. A 63 nem HD-t el kéne tüntetni a francba, és rakni a HD csatornák kb. fele mellé egy kiscsillagot, hogy a 3 napos visszanézés csak SD-ben működik (mert ennyi különség van köztük csak, hogy van ahol HD esetén is elérhető ez, van ahol csak az SD-nél).
-
asdf_
veterán
Van a HD forrás, és majd a streamingszerver lebutítja neked a kértre. Nem kell ahhoz SD csatorna, hogy pixeltengert nézhess, ha épp azt akarsz. Az persze nem alapvetés, hogy az appban van felbontásváltás és az olyan széleskörű, mint a youtube-on de kéne tudni az appból tv-zők mobilnet/wifi ratio-ját, hogy el lehessen dönteni, mennyire rétegigény ez (mondanám, hogy gondolom eléggé az, de nem tudom gondolni, mert nem tudom magam belehelyezni egy tv-néző világába, hogy mennyire tud neki fontos lenni egy műsor megnézése, hogy ezt még mobilnetről, egérmozin is képes megnézni, mert annyira fontos -élő sportműsoron kívül nem nagyon tartom realitásnak-, nem élek vele).
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
addikt
Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a Tkom mindenhol tudja biztosítani a HD -hez szükséges sávszélességet. Most vannak duplikált csatornák. Ha otthon átváltok a HD verzióra, akkor pár mp. után kimerevedik a kép. Évek óta ígérgetik az optikát, de eddig még nem hozták.
Ha a Yeti meg tudta oldani az appban a felbontásváltást, akkor a Tkomnak is menne.
Részemről igen, élő sportműsor. Külföld, vasárnap, kamionstop, forma1.
Nem tudom, hogy mit értesz egérmozi alatt. Nálam ez most 12,4" Amoled. Az S8 Ultra 14,6" -os. De, HDMI -n kiküldve akárhány collos lehet a megjelenítő. Szóval az appos használatból nem következik az egérmozi.[ Szerkesztve ]
Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G
-
asdf_
veterán
De akkor csináljanak az ADSL-eseknek egy technikai csomagot, nekik menjen a duplikátumos, azt majd sávszél alapján eldönti, hogy melyikre kapcsol, az összes koaxos meg üvegest ne szopassák ezzel, nekik ami HD-ben van, az csak HD-ben legyen. Legalábbis nekem így lenne logikus.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Több tartalom és számos csatorna esetében jobb minőség – megújult a FilmPremier és a FilmKlub is.
Állásajánlatok
Cég: 2100Labs
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest