Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Feltettem.
Pista bácsi szerint mindenki szemét, de a rendesebbek szégyenlik...
-
salapp
addikt
Szuper!
"-This is extremely dangerous to our democracy!"
-
kipróbálom.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Psychopeti
senior tag
Ideje volt már. Már nagyon régen kapott frissítést. Remélem történtek hasznos fejlesztések és hibajavítások is.
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
törölt tag
Hogyan lehet ebbe belépni/regisztrálni??
-
myckey
veterán
Ez korrekt, látok eleget.......ahol a madár is ritkán jár.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nemszabad
tag
Jó, hogy van ilyen!
Szívem szerint azonban a szemetelőket gyűjteném be és szállítanám el.
Nemzetközi vasútvonal mellett lakom és sokszor ülök is a vonaton, siralmas, mikor pl. német párbeszédet hallok, közben az ablakon kinézve több száz métereken keresztül szeméthegyek a töltés mindkét oldalán.
Nagyon szigorúan büntetném a szemetelést.... -
Polllen
nagyúr
Sajnos már kellett használnunk az 1.0-s verziót is és itt a sajnos nem az appnak szól...
Ez a követési funkció hasznos, mert amúgy fogalmunk sem volt, hogy mi lesz a jelzett szeméttel, de szerencsére egyszer csak elvitték.nemszabad
2 éve szigorítottak rajta, de a felderítési arány nem lehet túl acélos."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
clon
aktív tag
Ha letöltöm akkor bejelenthetem a hulladék "új Telefon/Tab" típusokat is ?
-
Guitar14
aktív tag
Ezt én is kérdezném.
Csak bejelentkezés van. Becenév - email aztán kéri az e-mailben elküldött kódot de már párszor megcsináltam és semmi se jött a mailemre.Pedig lenne bejelentésem dögivel... térképész vagyok elég sok istenháta mögötti helyen megfordulok és rengeteg utánfutónyi szemetet találok.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
nosayton
újonc
Az app és a célja jó, de miután jelentik, onnan már problémásabb a dolog. Örökölt erdő rész (50+ tulajdonossal) miatt kaptunk levelet. Ezzel nincs is baj, de a fotó elkészülte után hetekkel mentek ki (dátum bizonyítja), megszemlézték, hogy jé, tényleg ott a szemét, ott hagyták, majd ezután több, mint három héttel kaptuk kézhez az értesítőt, hogy tudjuk-e, hogy kié a szemét és mit fogunk tenni érte, hogy ne szemetelhessenek oda, meg vigyük el. Hogy ki lehetett, arról nyilván fogalmunk sincs, talán esetleg a pár száz méterre lévő lebujtelepen kéne kérdezősködni. Tenni meg sokat nem tudunk ellene, mert hát erdő, ha körbe is kerítik a tulajok, simán bedöntik a kerítést és megint lerakják a szemetet.
Félreértés ne essék, nem azzal van bajom, hogy kaptunk értesítőt, az tiszta sor és szarjon sünt, aki szemetel. De a hivatal hagyta másfél hónapig ott rohadni a lerakott csomagot... azért ez lássuk be, tökön is lövi az applikációval elindított klassz kezdeményezést.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az elmúlt másfél évben a telefonos applikáció segítségével 66 ezer tonna illegális hulladékot sikerült felszámolni országszerte.
- Elden Ring
- Tőzsde és gazdasági hírek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Irodabezárás: törésponthoz érkezett a Twitter
- Escape from Tarkov
- Linux kezdőknek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok