Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
mintha a Windows 8 csempés megjelenéséből merítettek...
De bírom ezt a szöveget. Ha képek vannak egymás mellett-alatt, akkor az már metro koppintás.
Egyébként táblagépen már kb egy hónapja így néz ki a play.
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
DS39
nagyúr
nem lepődtem meg. a Play app már jó ideje ilyen.
-
Narxis
nagyúr
Pont ezt akartam írni....
Am. sztem jó lett az új felület, átlátható bár elsőre kicsit szokatlan.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
Spancho
őstag
Nem rossz.
Fehér háttér ,pár kép + gombok. Nem is kell több.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
tomee007007
őstag
-
BDave
őstag
Viszont jó pár hasznos funkció elszállt:
- Nem lehet a véleményeket csillagozás alapján szűrni.
- Nem látszik továbbra sem, hogy az adott játék használja-e a Google Play Game Service-t (mobilon látszik).
- Az Alkalmazásaimnál nem lehet kiválasztani, hogy melyik eszközödet szeretnéd látni és nem tűnik túl frissnek a lista, mert vannak olyan appok amik már rég nincsenek feltelepítve.
- Az új WebP formátumú képeket nem minden böngésző támogatja, így azok PNG-t használnak.Viszont nagyobbak lettek a képek, van kívánságlista és letisztultabb lett a felület. Nekem bejön, remélem hamarosan visszateszik ezeket a régi jó opciókat
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
Az Alkalmazásaimnál nem lehet kiválasztani, hogy melyik eszközödet szeretnéd látni és nem tűnik túl frissnek a lista, mert vannak olyan appok amik már rég nincsenek feltelepítve.
van benne érdekesség az biztos, kb fél éve egyszer kipróbáltam a Skype app-ot, de nem használtam és uninstall, de most az új play szerint telepítve.
sőt a legjobb ingyenes appoknál az összes olyan appot telepítve jelzi, amit valaha kipróbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
Szerintem kimondottan "sz*r" a korábbihoz képest ...
Eddig tetszett, hogy a böngészőből is letudtam valamit törölni "távolról" nem csak telepíteni ha valamit akartam.
Egyetlen előny a "kívánságlista" végre megjelent asztaliban is, de az a régi felületbe is berakható lett volna szerintem.ááá.. a fene enné meg a googlet és a többit... az állandó felület "modernizálás"-ukkal.. Az e-mail és doc felületek is évről évre rosszabbak (persze értem, "nagy" monitorra optimalizálnak, de miért kell a funkciók rovására tenni ezt? )
The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 5 1600(AF); RTX3070; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G
-
Dilikutya
félisten
Jut eszembe, az új Gmail is hulladék a füleivel. Engem zavar, hogy önkényesen válogat, ráadásul igen rosszul.
A Play is hulladék, nem létezik, hogy épeszűek, hogy kivették belőle az eszközönkénti kilistázást.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Male
nagyúr
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
Nem konkrétan erről beszéltem, hanem általánosságban... egyébként pedig azért, hogy valami feldobja... a sivatagot is lehet nézegetni, de azért csak inkább néz az ember valami változatos tájat.
kymco értette... és igaza van, folyamatosan megy ez a hullámzás, szóval csak ki kell várni, és vége lesz a nagy minimalista korszaknak itt.
-
gatto_
senior tag
válasz
Dilikutya #15 üzenetére
A gmail fülei kikapcsolhatóak. Rányomsz a beállításokra, és az legördülőből kiválasztod a "Beérkező levelek beállítása" opciót, majd a megnyíló ablakban kiveszed a pipákat a fülek elől. Ennyi.
De hogy ne legyek off, szerintem nagyon lebutított lett az új Play. A programok adatlapjain semmit nem lehet szelektálni. Nem lehet nyelvet váltani, pedig ez jól jön kisebb programoknál, ahol kevés a magyar nyelvű vélemény, nem lehet kiválasztani, hogy csak a saját készülékeddel megegyező vélemények legyenek láthatók, nem lehet kiválasztani, hogy csak az utolsó programverzió véleményeit lásd, nem lehet variálni a sorrendet dátum, és hasznosság alapján, stb... Szóval csináltak egy nagy színes óvodás kifestőkönyvet, ahol a program ikonja alapján dönthetsz.
-
Gh05t
csendes tag
Kicsit offolok, de bármilyen alkalmazást töltenék le 403-as hibát kapok. Nektek volt ilyen?
-
BDave
őstag
Tényleg, a nyelvválasztás is eltűnt. Angol Play
-
julius666
addikt
Hosszú idő óta az első Google-ös új, minimalista felület amire azt tudom mondani, hogy határozottan jobb mint az elődje. Bár ez inkább minősíti a régi Play Store designt.
Talán egyéni megítélés kérdése, de a designerek a színes, szolid kitöltésű ikonhátterek kapcsán mintha a Windows 8 csempés megjelenéséből merítettek volna egy kis segéd-ihletet.
Mert ugye minden ami flat design az ModernUI koppintás.
Szerintem ráadásul a Play Store nem is hasonlít a metrós storehoz, az valami iszonyat pocsék mind kinézet mind használhatóság szempontjából. A Play Store az még egész használható.[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Jobban megnézve az új play store-t, valóban piszkosul leegyszerűsítették, elcseszték. Lehet mégis igaza van a cikk írójának, hogy a win8-ból merítettek ötleteket. Lebutították a win store szintjére.
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
FTeR
addikt
-
julius666
addikt
Az ugye megvan hogy ezt a fajta design irányvonalat baromira nem az MS találta ki? De annyira nem, hogy még csak nem is próbálják úgy beállítani mintha ők szarták volna a spanyolviaszt, anno minden metrós prezentáció azzal volt tele, honnan emelték át az egészet.
Nyilván nagy szerepük volt abban hogy a flat design "menő" lett, de most minden flat designos felületre ráhúzni hogy az ModernUI koppintás, hát... Főleg hogy - azon kívül hogy flat design ez is - a Play Store mint írtam egyáltalán nem emlékeztet a ModernUI-ra. Nincsenek csempék, mások az animációk, úgy amblokk más a felület működése.
-
fatal`
félisten
Átláthatatlan borzalom. Mégis ki nézi tableten a webes playt? Mert arra optimalizálták... A vélemények egymás mellett, oldalra kell lapozni, szörnyű.
A metrohoz mondjuk szerintem sincs semmi köze.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
félisten
Zseniális fordítás, miért nem egyből rakétindító állvány?
-
brd
nagyúr
Naccerű', a telefonokat, és a játékokat továbbra sem lehet kitörölni. Inkább ezzel foglalkoznának, minthogy "az ikonokat pár pixellel arrébb teszik". Hülyül ez a Google is...
The only real valuable thing is intuition.
-
fatal`
félisten
Nem tudom, hogy lehet-e állítani, de avval fordítják sajnos. Mivel a developer console alapból felajánlja, ezért a legtöbb fejlesztő él vele. Hogy minek, azt nem tudom, én a saját appomnál csak azoknál a nyelveknél raktam be leírást, amik rendesen le vannak fordítva, a többi maradt angolon, mert a google translate fordítás borzalmas.
(#33) brd: Az eszközeidnél ki tudod venni a pipát és, akkor nem zargat azokkal többet. Véglegesen kitörölni nem lehet, de szerintem arra nincs is szükség. Ezer más sebből vérzik az új play.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Szerintem jobban átláthatóbb ,és kinézetre is jobb
kengyel
-
brd
nagyúr
Akkor hiba van a mátrixban.
Nem nézegetem ezeket a beállításokat napi szinten, de úgy 1 éve bosszankodtam ezen, mert több hasonló telefont kellett próbálgatnom, és jó lett volna egyszerűen megkülönböztetni őket, de akkor nem volt ilyen lehetőség (ezek szerint csak nekem/éppen akkor...).
The only real valuable thing is intuition.
-
Mateosz
aktív tag
Az olvashatóságon nem akartak változtatni? Egy kicsit lehetne kontrasztosabb (akár vastagabb vagy másik betűtípus...)
*** Be prepared! ***
-
DraXoN
addikt
Új funkció jelent meg benne nálam ma.. Könyvek.. könyvek mindenütt
The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 5 1600(AF); RTX3070; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G
Új hozzászólás Aktív témák
it Egységesebb, könnyebben áttekinthető és használható az új webes alkalmazásbolt.
- Fotós táskák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viccrovat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Formula-1
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom