Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Windows XP
- Facebook és Messenger
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Milyen routert?
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- OpenMediaVault
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Imádom az előzetes várakozásokat. Amik nagyjából arra jók, hogy legyen mit nem elérni, és pánikolni. Gyakorlatilag most elkezdhetne zuhanni a Samsung részvény, mert a jelenlegi növekedést nem sokáig tudja tartani.
Értem én, hogy fontos cél a növekedés, de ilyen magas profit mellett a stagnálás sem egy rossz dolog. Egészen más lenne a helyzet, ha veszteség mellett maradnának el az eredmények az elvárásoktól.
-
Hiftu
senior tag
dél-koreai gyártó 7,8 milliárd dolláros üzemi eredményt ért el, ami az egy évvel korábbi 6,8 milliárdos eredményhez képest jókora visszaesés.
Akkor most a 7,8 milliárd az kisebb, mint a 6,8 milliárd?
A kevesebb több?
Valaki gyújtson világosságot! -
0xmilan
addikt
válasz
boldizar96 #5 üzenetére
WP-vel az alsó kategóriában elveszne a droid varázsa, hogy 1-2 hónap alatt használhatóvá hegeszted a 20. custom ROM kipróbálása után.
-
törölt tag
"Erősebb, kiállítási darabokon bizony láttam már csak menüben lépkedésnél is akadást WP-től."
l620-am van ,nem egy atomerőmű, egy helyen tudom megakasztani ezt beismerem, ezen túl mikrolagot se láttam még rajta soha, pedig arra annyira allergiás vagyok, hogy pont ezért nem vettem 50k körül droidot, pedig végignézegettem a kínálatot akkor
-
törölt tag
válasz
boldizar96 #5 üzenetére
" míg a gyengébb telefonokon a WP vígan elfut minden akadás nélkül."
Erősebb, kiállítási darabokon bizony láttam már csak menüben lépkedésnél is akadást WP-től.
És majd pont a WP miatt fogják a tizent kidobni, mikor oly vígan hagyták ott a komplett platformot, mint eb a szaharát.
-
boldizar96
csendes tag
Egy váltás tényleg jól esne a cégnek, de akár az Androidot is kidobhatnák a gyengébb készülékeikről, hisz akkora az optimalizálatlanság. Nyugodtan rakjanak a gyengébb telefonokra Windows Phone-t, az legalább nem akad.. Csak akkor majd nem veszik a csúcskészülékeket, mert azokon meg nem az lesz, és esetleg maj meg-meg röccen az Android, míg a gyengébb telefonokon a WP vígan elfut minden akadás nélkül.
-
motoflug
őstag
Talan egy ujragondolt designbeli valtoztatas kene. Lehet kelendobbek lennenek a termekek,ha meg lehetne kulonboztetni oket.
-
ABal
őstag
Egyszer mindig jön a plafon. A Samsungnak vissza kell térnie a versenybe. Majd összekapják magukat, és elkezdenek szépen újra fejleszteni, nem csak piacot rekeszteni a sok egyen kütyüvel. Ja, és az árazást is újra kéne gondolni, szerintem, mert ebben az évben a kínaiak a sárba döngölik őket.
-
törölt tag
"A dél-koreai vállalat részvényesei is zúgolódnak, a Samsung ugyanis a mintegy 50 milliárd dolláros készpénztartaléka ellenére is nagyon kevés osztalékot fizet,"
eladni kell nem zúgolódni. jah hogy annyira azért nem fizet ezek szerint rosszul, csak fizethetne többet is. mondjuk gondolom ha a befektetőktől függne kéne mind az 50 milliárd, és minden alkalmazott fizetését is megfeleznék
Új hozzászólás Aktív témák
it A dél-koreai vállalat még mindig hatalmas nyereséget termel, de a tavalyi év utolsó negyedévében a lassulás jelei mutatkoztak.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hobby elektronika
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Autós topik
- Gunner, HEAT, PC!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Dell Latitude 5550 15 FHD notebook - i5 1335U 8GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe IGP WIN11
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest