Hirdetés

Keresés
 • blackrulz

  PH! nagyúr

  Igen. A T-Systems fel lesz vásárolva valószínűleg, nem értem ez mikor volt kérdés. De nem ők építették ki az infrastruktúrát az 5G-hez. A közleményt természetesen ők is lehozták, hiszen cégcsoport. Így kezdődik:

  "A Telekom ennek elősegítésére kísérleti 5G mobilkommunikációs hálózat kiépítését kezdi meg a Zalaegerszegen létesülő járműipari tesztpályán."

  "A T-Systems Magyarország kompetenciáinak révén pedig a mindenkori legfejlettebb digitális infrastruktúrán működő alkalmazások is eljuthatnak"

  Értelmezd a szöveget. Ha van egy kis sejtésed a systems rész mivel foglalkozik, akkor rájöhetsz, hogy az államnak nem az 5g kell, és nem a kínai kémkedést akarja csökkenteni. Ha nem, nézd át a portfóliót, vállalatirányítási rendszertől kezdve rengeteg dologban van benne a kezük, amiket itthon is előszeretettel használnak... Vélhetően egyébként masszívan ugyan azt fogják csinálni amit most, csak mellette még több közbeszerzést tudnak majd nyerni mindenféle random kormányzati IT fejlesztési projektben. Eddig is benne voltak nyakig, csak a legutóbbi EESZT-t nézd meg, és valószínűleg ezek után még több új ötlet lesz milyen megoldásokat kell még fejleszteni csilliárdokért.

  Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?